Βαγγέλης Μαρινάκης: Η μεγάλη του καψούρα για τον πάγκο του Ολυμπιακού θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η μεγάλη του καψούρα για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον θέλει καιρό, όμως δεν ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου για να κάτσει στην άκρη του πάγκου

των ερυθρόλευκων ακόμα.

Ο ίδιος είναι καταξιωμένος με πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια και πολύ καλό όνομα, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας.

Ο λόγος για τον 44χρονο Πορτογάλο προπονητή της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος αποτελεί την μεγάλη καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η μεγάλη του καψούρα για τον πάγκο του Ολυμπιακού θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Εδώ και μία τετραετία στην Βραζιλία και την Παλμέιρας, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πάρει τα πάντα, μεταξύ των οποίων δύο συνεχόμενα Κόπα Λιμπερταδόρες, επίτευγμα που τον έκανε τον πρώτο προπονητή μετά τον Κάρλος Μπιάνκι που πέτυχε κάτι παρόμοιο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα την 1η Ιουλίου του 2019, πριν την Παλμέιρας, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο, αντικαθιστώντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποχώρησε για την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φερέιρα έμεινε στον ΠΑΟΚ έως τις 30 Οκτωβρίου 2020, όταν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Παλμέιρας ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για τις Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Πριν τον ΠΑΟΚ ήταν για δύο σχεδόν χρόνια προπονητής της πορτογαλικής Μπράγκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι η πρώτη φορά που τον θέλει, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στα χέρια του εξωπραγματική πρόταση από την Αλ Σαντ του Κατάρ, η οποία του δίνει 20 εκατ. το χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έδειξε αλλαγή προπονητή ο Νικολακόπουλος – Αυτός έχει προταθεί ήδη!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ αρχίζει να χάνει και τα αποδυτήρια

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα