Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 77-53: Ξεκούραστος κι ωραίος (hls)

Οι βασικοί στην Ευρωλίγκα έπαιξαν λίγο, ο Κώστας Αντετοκούνμπο… άδραξε την ευκαιρία και έβαλε 20 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά και πολύ ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Μαζί του ο Βιλντόζα με 15 πόντους ενώ άλλους 10 πρόσθεσε στον λογαριασμό των “πράσιννων” κι ο Καλαϊτζάκης. Ο Μήτογλου δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό αν και ήταν στην δωδεκάδα, ενώ λίγο περισσότερο από έξι λεπτά έπαιξε ο Γκραντ, περίπου πέντε λεπτά ο Γκριγκόνις και 12 ο Ναν.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, αφού οι “πράσινοι” από πολύ νωρίς επέβαλλαν τον ρυθμό και την δύναμή τους και σταδιακά άρχιζαν να φτάνουν

σε διψήφιες και άνετες διαφορές για ένα ήσυχο απόγευμα. Αμυντικά ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην Καρδίτσα να βρει ρυθμό και να απειλήσει. Αντίθετα η άμυνα των παικτών του Αταμάν, έδινε την δυνατότητα για πολλές γρήγορες επιθέσεις, εύκολα καλάθια και εντυπωσιακά καρφώματα.

Για τους φιλοξενούμενους ήταν πολύ δύσκολο να βρουν τρόπο να είναι απειλητικοί, παρά του ότι ο Παναθηναϊκός για πολύ ώρα έπαιξε όχι απλά με τους… δεύερους, αλλά με τους μικρούς του. Η αλήθεια είναι πάντως πως και οι νεαροί πήραν άριστα, αφού εκτός από την επιθετική τους καλκή κατάσταση, έδειξαν να έχουν όρεξη και για άμυνα σε ματς που από νωρίς είχε πάρει τον δρόμο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα