Τζιρόνα – Βαλένθια 2-1: Ξανά ανατροπή και κορυφή!

Εξαιρετικά διαβασμένη η Βαλένθια δεν άφησε 45 λεπτά τη Τζιρόνα να βγάλει τελική προσπάθεια. Κλεισμένη στα μετόπισθεν έβγαλε 6 φορές off side τους Καταλανούς που κόλλησαν στο μηδέν. Η ομάδα του Μπαράχα είχε δύο τελικές στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Γκασανίγκα.

Η Βαλένθια πήρε προβάδισμα με την λάθος εκτίμηση στη φάση του Ντεβίντ Λόπεθ με το γκολ του Ούγκο Ντούρο (0-1, 56ο λεπτό) και στην συνέχει θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο όμως ο Γκασανίγκα σταμάτησε τον Φουλκιέ. Η είσοδος του 37χρονου Στουάνι

άλλαξε τα δεδομένα. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο και μέσα σε 7 λεπτά ισοφάρισε από το γύρισμα του Κόουτο που είχε περάσει και αυτός αλλαγή νωρίτερα (1-1, 83ο λεπτό). Λίγο αργότερα πάλι ο Κόουτο πάλι γύρισε και ο Στουάνι πετάχτηκε με τον Μοσκέρα που άθελα του έβαλε αυτογκόλ για την ανατροπή (2-1, 88ο λεπτό). Στις καθυστερήσεις ο Σάβιο πέτυχε 3ο γκολ όμως ακυρώθηκε για off side του Πόρτου στην αρχή της φάσης.

Η Τζιρόνα πέρασε στην κορυφή με 38 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ρεάλ και Γρανάδα (19.30 Novasports). Η ομάδα του Μίτσελ έχει μαζέψει 16 βαθμούς με ανατροπές! Η Βαλένθια δεν νίκησε για 3η σερί αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα