Επεισόδιο με τον Παππά έφερε το τέλος του Κουφού από τον Ιωνικό

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Παππά και του Σωτήρη Νικολαΐδη ήταν αυτό που έφερε το τέλος της συνεργασίας του Στέργιου Κουφού με τον Ιωνικό και όχι η πορεία της ομάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που κάνει προπονήσεις το τελευταίο δίμηνο με τον Ιωνικό, είχε θερμό επεισόδιο με τον βοηθό του Κουφού, Σωτήρη Νικολαΐδη.

Μετά το

επεισόδιο, ο Κουφός ζήτησε την απομάκρυνση του Παππά από την ομάδα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση, που είναι πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη. Ο έμπειρος προπονητής κάλυψε τον στενό του συνεργάτη, ζητώντας την άμεσα αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ από τις προπονήσεις. Μάλιστα, φημολογείται πως το επεισόδιο ήταν αρκετά θερμό και οι δύο άνδρες δεν έμειναν μόνο στα λόγια.

Το γεγονός πως η διοίκηση δεν έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, την παραίτηση του Κουφού, όπως και του Νικολαΐδη, με τον Ιωνικό να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ιωνικού για το τέλος της συνεργασίας με τον Κουφό:

«Ο ΙONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως η μέχρι τώρα εικόνα και παρουσία της εξυπηρετούσε εξαιρετικά τους στόχους που είχαμε θέσει στον προπονητή μας από την αρχή της χρονιάς και για αυτό το λόγο δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Η παραίτηση του Στέργιου Κουφού αποτελεί προσωπική του απόφαση, την οποία δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανακαλέσουμε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας και με τον assistant coach, Σωτήρη Νικολαΐδη, στον οποίο ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα