Αρχίζουν τα ... βλέμματα στους αντιπάλους


Μετά την κλήρωση στο Europa League και τη διαμόρφωση των ομίλων της διοργάνωσης πλέον κάθε ομάδα γνωρίζει τους αντιπάλους της κι ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Με την πρώτη αγωνιστική να ζυγώνει στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου είναι λογικό να ξεκινά και το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των ομάδων με τις οποίες θα διασταυρωθούν τα ... «ξίφη» τους στη διοργάνωση. Τσέλσι, Βίντι και Μπάτε Μπορίσοφ αυτές του «Δικεφάλου», με τα βλέμματα να
στρέφονται αρχικά στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου η αήττητη ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι (σ.σ. αναδείχτηκε προπονητής Αυγούστου στην Premier League) στις 17.00 υποδέχεται την Μπόρνμουθ.

Σχεδόν την ίδια ώρα, η πέμπτη στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας Σλουτσκ περιμένει την πρωτοπόρο Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ αύριο στις 18.00 πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τη Βίντι καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος, που με δυο αγώνες περισσότερους έχει διπλάσιο αριθμό βαθμών (σ.σ. 16 έναντι 8) με τον Νίκολιτς και τους ποδοσφαιριστές του να μη θέλουν να επιτρέψουν στην αντίπαλό τους να ... ξεμακρύνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα