Ένα νέο anime έρχεται τον Οκτώβρη και έχει γαλλική ταυτότητα

Από το manga "Radiant", του Tony Valente.

Βασισμένο στο γαλλικό manga του Tony Valente, το "Radiant" προβλέπεται να γίνει η επόμενη επιτυχία στον κόσμο των anime. Με 21 επεισόδια που θα προβληθούν στο Crunchyroll, η υπόθεση περιπλέκεται γύρω από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Seth, έναν μάγο από την περιοχή του Pompo Hills.

Σύμφωνα με το comicbook, το anime θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Οκτωβρίου. Η επίσημη σύνοψη

μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να δούμε από τον κόσμο που δημιούργησε ο Valente για το "Radiant", μία φανταστική πραγματικότητα όπου ένα γεγονός που ονομάστηκε Nemesis άφησε ελάχιστους επιζήσαντες και άλλαξε, για πάντα, τις ισορροπίες.

"Ο Seth είναι ένας φιλόδοξος μάγος από την περιοχή του Pompo Hills. Όπως και όλοι οι μάγοι, είναι 'μολυσμένος', ένα από τα ελάχιστα ζωντανά πλάσματα που επιβίωσαν από την επαφή με το Nemesis- τα τέρατα που έπεσαν από τον ουρανό και μολύνουν και καταστρέφουν ότι αγγίξουν. Έχοντας ανοσία σε αυτά, ο Seth επιθυμεί να γίνει Hunter (κυνηγός) και να πολεμήσει το Nemesis. Αλλά περισσότερο από αυτό, ο Seth θέλει να συμμετάσχει σε μία αποστολή που έχει βαθύτερο στόχο από το απλό κυνήγι τεράτων. Θέλει να βρει το Radiant, το υποθετικό τους λίκνο. Με τη βοήθεια μίας φατρίας φίλων του μάγων, ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας το Radiant, υπό τον δριμύ, εξονυχιστικό έλεγχο του Inquistiion".

Εικόνα από το Twitter.

Η ανακοίνωση για την επίσημη πρεμιέρα του anime προήλθε από το Twitter, μαζί με το teaser που βλέπεται παραπάνω. Νωρίτερα, ένα επίσημο trailer με αγγλικούς υποτίτλους κυκλοφόρησε, δείχνοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του anime.

Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Seiji Kishi, σκηνοθέτης των ταινιών "Persona 3" και της anime σειράς "Persona 4", για το Studio Lerch. Τα σχέδια έρχονται δια χειρός Nozomi Kawano και η μουσική σύνθεση θα φέρει το όνομα του Masato Koda, ενώ το εναρκτήριο θέμα με τίτλο "Utopia" θα ερμηνευθεί από τους 04 Limited Sazabys.

Στο cast θα ακουστούν οι φωνές των Yumiri Hanamori ως Seth, Aoi Yuuki ως Melie, Shintarou Oohata ως Doc, Romi Park ως Alma, Tetsu Inada ως Boss, Ryohei Kimura ως Piodan, Kenichi Ogata ως Santori, Ayane Sakura ως Lieselotte, Saori Hayami ως Ulmina Bagliore, Takuma Terashima ως Von Tepes, Kenta Miyake ως Tork, Nao Toyama ως Miss Melba, Hiroyuki Yoshino ως Yaga, Kappei Yamaguchi ως Master Lord Majesty, Takehito Koyasu ως Grim, Koji Yusa ως Dragunov, Makoto Koichi ως Mister Bobley, και τέλος ο Sho Hayami ως αφηγητής της ιστορίας.

Κατά το trailer, η δύναμη που κατακλύζει τον κόσμο του "Radiant" και έχει δοθεί για την καταπολέμηση του Nemesis ονομάζεται Fantasia. Η πρωταγωνιστική ομάδα των μάγων "Είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αντιμετωπίσουν την απειλή".

Από τις 6 Οκτωβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει αυτό το νέο anime που χαρακτηρίστηκε ως "φαινόμενο".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣτη δημοσιότητα οι πρώτες λεπτομέρειες για το anime του Vinland SagaΕπίσημη ημερομηνία για το "Jojo's Bizzare Adventures: Golden Wind"Έφυγε η φωνή πολλών αγαπημένων anime χαρακτήρων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα