Rocket League: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Rocket Pass

70 tiers για να σκαρφαλώσετε.

Το νέο progression system περιορισμένου χρόνου για το Rocket League, Rocket Pass, θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 17:00 ώρα Ελλάδος και θα είναι online έως τις 26 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η developer εταιρεία Psyonix.

Το Rocket Pass θα έχει δωρεάν και premium εκδόσεις και θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες του παιχνιδιού (PS4,

Xbox One, PC και Nintendo Switch), προκαλώντας τους παίκτες να ανέβουν σε υψηλότερα tiers. Το Premium Rocket Pass θα κοστίζει 10 keys (€9,99) και θα περιέχει έως 70 tiers, συμπεριλαμβανομένων των rewards για το κάθε ένα από αυτά, τα οποία είναι σχεδόν διπλά από εκείνα της free έκδοσης.

Οι παίκτες θα μπορούν να ξοδέψουν τα keys τους για να φτάσουν πιο γρήγορα στα επόμενα tiers, αντί να ξεκινούν... Farmerama για EXP Points.

Η Psyonix δήλωσε πως αυτό το Rocket Pass θα είναι το πρώτο της σειράς, καθώς επόμενα αναμένεται να ακολουθήσουν. Με το τέλος του season, οι παίκτες θα μπορέσουν να κρατήσουν όλα τα items και τα rewards που κέρδισαν, εκτός των experience points multipliers, και θα επιστρέψουν όλοι στο Tier 1 για το επόμενο season.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλιά του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκαν τα Loot Drop Rates του Rocket LeagueΤο Rocket League προστέθηκε στο Xbox Game PassRocket League: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το Rocket Pass

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα