Από το "Rick and Morty" έρχεται ο showrunner της σειράς "Loki"

Αυτό δεν το περίμενα...

Η επερχόμενη σειρά "Loki" βρήκε showrunner στο πρόσωπο του Michael Waldron από το "Rick and Morty".

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Waldron θα γράψει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και δημιουργός της σειράς.

Ο Tom Hiddleston, ο οποίος ενσάρκωσε τον Loki αρκετές φορές στο MCU, θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο. Στη σειρά θα δούμε τον γνωστό χαρακτήρα να αλλάζει μορφές και να "πετάγεται" σε διάφορα

σημεία της ανθρώπινης ιστορίας, αλλάζοντας γεγονότα και καταστάσεις.

Ο Waldron έχει δουλέψει και σε άλλες σειρές με τον Dan Harmon, μεταξύ άλλων τα "Rick and Morty", "Community" και "HarmonQuest" και έχει γράψει το σενάριο του "The Worst Guy of All Time (And the Girl Who Came to Kill Him)".

Τις φήμες για τη σειρά τις ακούσαμε πέρυσι τον Σεπτέμβριο με την επίσημη ανακοίνωση του Bob Iger, Προέδρου της Disney, να δημοσιεύεται στον Νοέμβριο. Η άλλη σειρά "Vision and Scarlet Witch" έχει βρει και αυτή showrunner και οι δύο σειρές αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους στις οθόνες μας μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της Disney, Disney+.

Για περισσότερες πληροφορίες και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Ένα ντοκιμαντέρ υποψήφιο για Oscar και όλα όσα έρχονται στο National Geographic Update: Όχι τόσο αληθινή η επιστροφή του "Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς" τελικά O ταλαντούχος Albert Finney έφυγε απ' την ζωή σε ηλικία 82 ετών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα