Παρούσα δηλώνει η Harley Quinn στο "Suicide Squad 2"

Χωρίς τον αγαπημένο της;

Η Margot Robbie θα εμφανιστεί στο "Suicide Squad 2" ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο.

Το Forbes ενημέρωσε το χθεσινό του άρθρο, το οποίο έλεγε ότι ο James Gunn, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας, σχεδιάζει ένα "μικρό reboot", στο οποίο οι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, μεταξύ άλλων και η Harley Quinn, δεν θα εμφανιστούν και έτσι η ταινία δεν θα είναι άμεσο sequel

της πρώτης.

Πλέον, νέες πληροφορίες θέλουν την Harley Quinn να επιστρέφει στο "Suicide Squad 2".

"Το έμαθα από πηγές κοντά στην παραγωγή", είπε ο Mark Hughes του Forbes. "Η πληροφορία ότι η Harley Quinn θα είναι απούσα από το 'Suicide Squad 2' δεν ισχύουν. Θα εμφανιστεί στην ταινία του James Gunn, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον χρόνο".

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του Joker, τον οποίον ενσάρκωνε ο Jared Leto, δεν θα αποκτήσει ούτε αυτόνομη ταινία, ούτε ταινία που θα εξιστορεί τη σχέση του ίδιου και της Harley Quinn.

Όπως και να'χει, εμείς αναμένουμε να δούμε την Margot Robbie ως τη γνωστή χαρακτήρα πρώτα στο "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020, και έπειτα στο "Suicide Squad 2" (2021).

IGN GreeceΣτο ράφι μπαίνει μάλλον ο Joker του Jared LetoO πρώην σκηνοθέτης του "Suicide Squad" μιλά για τον νυνΑλλαξοπίστησε ο James Gunn και θα αναλάβει το "Suicide Squad 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα