Η Atlus επαναφέρει στο προσκήνιο το Cathrine

Ενα remake από την ομάδα του Persona 5.

Σχεδόν 8 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του Catherine, η Atlus αποφάσισε να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τον τίτλο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, η Atlus ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα remake του τίτλου αποκλειστικά για το PlayStation 4 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το

Catherine ήταν ένας τίτλος που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα καθότι συνδύασε άρτια την επίλυση γρίφων με την εξιστόρηση της βασικής ιστορίας. Η πλοκή αφορά τον Vincent και το ερωτικό τρίγωνο που προκύπτει ανάμεσα σε αυτόν και τις Catherine και Katherine. Οι τύψεις του εξελίσσονται σε εφιάλτες που παίρνουν μορφή γρίφων τους οποίους καλείται να λύσει ο παίκτης.

Η διαφορές των δύο εκδόσεων δεν είναι μεγάλες πλην το γεγονότος ότι η ερωτική του Vincent θα γίνει πιο περίπλοκη με την είσοδο ακόμη μιας χαρακτήρα, αυτή της Rin. Παράλληλα θα προστεθούν και cutscenes συνολικής διάρκειας 20 λεπτών.

Τέλος, για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του franchise θα κυκλοφορήσει στην αγορά και μια συλλεκτική έκδοση που θα περιλαμβάνει ένα λούτρινο πρόβατο, steel case με το παιχνίδι, το OST και ένα σκληρόδετο Artbook.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The Storm PAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα