Steam: Θα σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια φίλων που δεν έχετε αγοράσει

Όχι και άσχημο.

Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στο Steam και ακούει στο όνομα Remote Play Together.

Τι θα κάνει όμως αυτό; Στην ουσία θα μετατρέπει local multiplayer games σε online εμπειρίες τις οποίες μπορείτε να ευχαριστηθείτε με τους φίλους σας ακόμα και αν κάποιος από την παρέα δεν έχει αγοράσει το παιχνίδι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς ή ο φίλος σας

είναι να στείλετε μία πρόσκληση στο άτομο που θέλετε να παίξετε και αν αυτός την αποδεχθεί τότε το παιχνίδι ξεκινάει να τρέχει στον υπολογιστή αυτού που το έχει αγοράσει επιτρέποντας και στους δύο να παίξουν.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξει αυτός που θα λάβει την πρόσκληση είναι η σύνδεση του και φυσικά τα χειριστήρια και το μικρόφωνο. Προφανώς και το παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο και στους δύο υπολογιστές.

Ένα mail το οποίο στάλθηκε σε όλους τους developer, ανέφερε ότι όλα τα παιχνίδια τα οποία διαθέτουν local co-op, split screen ή multiplayer mechanics αυτόματα θα υποστηρίξουν και το νέο αυτό χαρακτηριστικό όταν αυτό πρωτοεμφανιστεί στις 21 Οκτωβρίου.

"Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα δώσει μεγαλύτερη αξία στα multi games τα οποία δεν διαθέτουν online δυνατότητες", αναφέρει το mail. "Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια online με τους φίλους τους, επιτρέποντας έτσι στους φαν να γνωρίσουν τα παιχνίδια σε ακόμα μεγαλύτερο ακροατήριο."

Πώς σας φαίνεται λοιπόν το Remote Play Together;

IGN GreeceH Valve αντιμέτωπη με την Ε.Ε. για παραβίαση αντιμονοπωλιακής πολιτικήςUbisoft: Το Steam δεν είναι "ρεαλιστικό" για νέους developersTo Steam προσθέτει LGBTQ+ tag στα παιχνίδια του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα