Αυτές είναι η πιθανότητες στα Gold Packs του FIFA 19

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε.

Η EA ενσωμάτωσε επιτέλους στο παιχνίδι μια οθόνη με τις πιθανότητες που δίνει κάθε pack για την σπανιότητα των περιεχομένων του.

Πιθανώς για συμμόρφωση με τη Βελγική νομοθεσία, με την οποία και η 2K έχει προβλήματα, το νέο FIFA 19 ενημερώνει πλέον τον παίκτη για τις πιθανότητες επί τοις εκατό σχετικά με τα περιεχόμενα κάθε pack.

Είναι γνωστό πως το FUT είναι ίσως το σημαντικότερο mode του νέου τίτλου της EA Sports. Κινητήρια δύναμή του προφανώς οι παίκτες, και μέσω αυτών,

τα Packs. Μέχρι τώρα ανοίγαμε πακετάκια στα τυφλά. Τώρα πια έχουμε το παρακάτω μήνυμα.

Το απίστευτο είναι πως η Ones to Watch έχουν πιθανότητα μικρότερη του 1%. Η λούπα εδώ είναι όμως το "λιγότερο του 1%". Μπορεί άνετα να είναι 0.1% ή 0.00001%, και δε θα το μάθουμε ποτέ.

Οι Ones to Watch είναι κάρτες με δυναμικό περιεχόμενο και ενημέρωση. Παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo ή ο Nainggolan -οι ντίβες δηλαδή- έχουν από μια επιπλέον ειδική κάρτα. Τα στατιστικά αυτών ενημερώνονται συνεχώς βάσει της απόδοσής τους στην πραγματικότητα.

Πέρα από ενδιαφέρουσες σα μηχανισμό gameplay αυτό το χαρακτηριστικό τους τις κάνει σπανιότατες, και κατά συνέπεια πανάκριβες σε in game χρήμα.

Τουλάχιστον τώρα έχουμε μια καλύτερη ιδέα του τι συμβαίνει στο RNG του FUT και μπορούμε να κρατήσουμε τα λογικά μας λίγο περισσότερο. Μέχρι το επόμενο Gold Pack.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece FIFA 19: Μηδαμινές αλλαγές στα Career Mode και Pro Clubs Survival Mode κάνει την εμφάνισή του στο FIFA 19 Αποκαλύπτεται το ανανεωμένο FUT του FIFA 19

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα