'Διακοπές' φέτος για το PSX event

Τέλος στα ετήσια PSX events της Sony;

Ο πρόεδρος της PlayStation's Worldwide Studios, Shawn Layden, επιβεβαίωσε, πως η Sony δεν θα διοργανώσει για φέτος το ετήσιο event της, PlayStation Experience.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του PlayStation Blogcast, όπου ο πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε "Γνωρίζω πως μερικοί από

εσάς θα απογοητευτείτε, αλλά για το 2018 αποφασίσαμε να μην διεξάγουμε το PlayStation Experience".

"Ο λόγος πίσω από την απόφαση μας, είναι η ελάχιστη πρόοδος στην ανάπτυξη των παιχνιδιών μας... Τώρα που το Spider-Man έχει ήδη κυκλοφορήσει, κοιτάμε περισσότερο τα παιχνίδια του 2019, όπως τα Dreams και Days Gone. Παρόλα αυτά, δεν θα είχαμε αρκετό υλικό, για να δικαιολογήσουμε το ταξίδι των επισκεπτών στη Βόρεια Αμερική, για το εν λόγω event. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουμε τεράστιες προσδοκίες και ύστερα να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, όμως είμαστε πλέον πεπεισμένοι, πως φέτος δεν θα υπάρξει το PSX 2018".

Μπορεί το περσινό PlayStation Experience να μην είχε την πληθόρα ανακοινώσεων της PSX 2016, όταν και είδαμε την ανακοίνωση των The Last of Us Part 2 και Uncharted: The Lost Legacy.

Πλέον, μπορούμε να περιμένουμε την πραγματοποίηση περισσότερων μεγάλων ανακοινώσεων μέσω των PS Blog και των υπόλοιπων κοινωνικών πλατφορμών της εταιρείας, για το 2018. Για παράδειγμα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War έγινε μέσω του PS Blog, ενώ και το ντεμπούτο του PlayStation Classic έγινε και αυτό σε μεγάλο μέρος, μέσω των λογαριασμών της Sony σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece PSX 2017: Στον ορίζοντα η αλλαγή του PSN ονόματος μας; PSX 2017: 'Επιστρέφει το MediEvil Οι νέες πληροφορίες γύρω από το God of War

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα