Ώρες αποφάσεων στο Ολντ Τράφορντ!

Ίσως αυτή η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο από την Γουέστ Χαμ, ως συνέχεια άσχημων των άσχημων αποτελεσμάτων – με αποκορύφωμα τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ – να φέρει στις επόμενες ώρες αυτό για το οποίο πολύς κόσμος περιμένει ως φυσική κατάληξη των πραγμάτων και τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν ως το πιθανότερο να συμβεί, την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Special One μετά την ήττα, η 3η σε επτά αγωνιστικές της Premier League, απέφυγε να κατηγορήσει τους
παίκτες – όπως είχε πράξει πριν λίγα 24ωρα όταν η ομάδα του αποχαιρετούσε πρόωρα τον έναν εσωτερικό στόχο χάνοντας στα πέναλτι από την Ντέρμπι Κάουντι – δηλώνοντας πως κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα από την οποία έλειπε ο Χιλιανός Σάντσες έγιναν κατόπιν επιθυμίας του κόσμου να παίξει ο Μαρτιάλ! Μιλώντας για την συμπεριφορά της ομάδας του τόνισε πως «δεν έχει παράπονα από τους παίκτες αλλά από κάποια… διανοητική προσέγγιση» όπως ο ίδιος τη διαπίστωσε!

Παλαίμαχοι άσσοι όπως ο Άλαν Σίρερ κι ο Σκόουλς ανέφεραν σχολιάζοντας πράγματα τα οποία μάλλον «λένε» κάτι και μπορεί να εκληφθούν ως «προαναγγελίες» σοβαρών εξελίξεων.

Ο Πολ Σκόουλς μίλησε για ένα.. «χάος» που είτε αυτό είναι πάνω από τον Μουρίνιο είτε όχι!

Ο Σίρερ φάνηκε πιο κατηγορηματικός θεωρώντας πλέον ως βέβαια την απόλυση του Πορτογάλου στο χειρότερο ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στη Premier League εδώ και 29 χρόνια!
Όλα πλέον βρίσκονται σε ένα τεντωμένο σχοινί. Μια νοητή γραμμή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχουν ως έδρα οι ιδιοκτήτες της ιστορικής ομάδας του Μάντσεστερ ως το Ολντ Τράφορντ.
Πάνω σ’ αυτή τη λωρίδα, στρωμένη από περίπου 100 εκατομμύρια λίρες – όση αποζημίωση που αναλογεί στον Πορτογάλο βάσει συμβολαίου – «πατάει» εδώ και αρκετό καιρό ο 55χρονος τεχνικός. Ως πότε…; Ίδωμεν!
Keywords
Τυχαία Θέματα