ΑΕΚ: “Στο… μάτι της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα, αλλά…”

Για επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Μαρσέιγ προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα κάνει λόγο γαλλικό δημοσίευμα λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της σχετικής είδησης από την “L’ Equipe”.

Όπως αναφέρει η “La Provence”, ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται “Στο… μάτι της Μαρσέιγ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα λόγω του συμβολαίου του με την ΑΕΚ”.

Η γαλλική εφημερίδα που εδρεύει στη Μασσαλία τονίζει πως το “όνομα του Αλμέιδα που αποκαλύφθηκε από την L’Equipe το πρωί

της Τρίτης και επιβεβαιώθηκε από εμάς, είναι υπό μελέτη” και προσθέτει πως “εάν ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο”.

Στη συνέχεια το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως: “Ο πρώην μέσος της Ίντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα”.

Ο Αλμέιδα πάντως σύμφωνα με τους Γάλλους δεν είναι η Νο 1 επιλογή των ανθρώπων της Μαρσέιγ, καθώς προηγούνται αυτά των Φονσέκα και Κονσεϊσάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα