Μότλεϊ: «Μαχητής» και ίδια χαρακτηριστικά με τον Λεσόρ (video)

Ο αθλητικός σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Τζόναθαν Μότλεϊ, μοιάζει πολύ με τον Γάλλο παίκτη του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ και το match up στην θέση του σέντερ, θα είναι άκρως ενδιαφέρον στον ημιτελικό της 26ης Μαϊου, στην «Uber Arena». Καλό άλμα, έφεση στα «καρφώματα» από τις κατάλληλες ασίστ, αλλά και finisher φάσεων με ατομική ενέργεια και post παιχνίδι, ο Μότλει αγωνίσθηκε μόνο στο 5ο και τελευταίο play off

παιχνίδι της Φενέρ στην έδρα της Μονακό, αλλά σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, η προσφορά του ήταν σημαντική.

Μετά την αλλαγή στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε (Γιακισεβίτσιους αντί Ιτούδη), ο Λιθουανός τεχνικός δεν αύξησε τον χρόνο συμμετοχής του Αμερικάνου σέντερ, αλλά στα ίδια λεπτά που τον είχε στο παρκέ, ήταν σαφής η εντολή σε Καλάθη, Μάνταρ και Γκούροβιτς, η μπάλα να είχε αποδέκτη τον Μότλεϊ . Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου Baylor, ανταποκρίθηκε σε μεγάλο ποσοστό, με το 66% στα δίποντα, αν και στα ριμπάουντ δεν είχε τις επιδόσεις που αρμόζουν στην συγκεκριμένη θέση. Ο Μότλεϊ , έχοντας στη θέση του power forward, τους Σανλί και Παπαγιάννη, έχει δείξει μεγαλύτερη ασφάλεια στην επίθεση της Φενέρ, είναι πιο μαχητικός, αλλά στην άμυνα του, απέναντι σε υψηλότερους σέντερ, αντιμετωπίζει δυσκολίες…αναχαίτισης τους.

Στατιστικά: 34 αγώνες- 18 αγώνες, αρχική πεντάδα, Μ.Ο. συμμετοχής: 19 λεπτά, Μ.Ο. πόντων: 11,6, 66% δίποντα, 25% τρίποντα, 71% βολές, 4,3 ριμ., 1,1 ασ , 2 λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα