Μπερδεμένος ο Δημήτρης Γιαννούλης για την επόμενή του μέρα…

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είπε το «αντίο» του στη Νόριτς μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Έλληνα παίκτη αρκετά μπερδεμένο στο τι θέλει να κάνει. Η επιστροφή στην Ελλάδα και οι άλλες επιλογές που έχει.

Η καρδιά του δεν το λέει να γυρίσει στα μέρη μας από τα 28 του χρόνια! Παρότι, η πρόταση της ΑΕΚ είναι ελκυστική και αρκετά γενναιόδωρη.

Στο κόλπο είναι και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ποντάρουν πολύ στον Τάσο Μπακασέτα και το παρεάκι της Εθνικής Ελλάδας που έχει αρχίσει να στήνεται στο «τριφύλλι».

Είπαμε όμως. Η ελληνική Super League είναι πολύ χαμηλά αυτή τη στιγμή στις προτιμήσεις του. Τελευταία επιλογή σαν να λέμε. Συνάμα, η χρονιά με την Νόριτς έληξε άδοξα μια και αποκλείστηκε με εμφατική 4άρα από την Λιντς στην ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου. Με άλλα λόγια , το τελείωμα στη σεζόν άφησε πικρή γεύση.

Τι έκανε τη σεζόν που μας πέρασε: 38 ματς/4 ασίστ και ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός 1,5 μήνα και δεν τον άφησε να χαρεί το φινάλε της σεζόν όπως θα ήθελε. Η προοπτική και για δαύτον ονόματι Euro, δυστυχώς, δεν έγινε πραγματικότητα.

Για να μην το πολυαναλύουμε. Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει status για ομάδα της Premier League. Ακόμη και για τη νεοφώτιστη Ιπσουιτς! Η Championship, πλέον, τον ξενίζει. Διότι, ο διεθνής αμυντικός την έφαγε με το κουτάλι. Στη Γαλλία δεν τρελαίνεται να πάει. Οπότε θα επενδύσει στο λοιπό Big3 με υπομονή, θετική σκέψη!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα