To πράσινο φως παίρνει η ταινία "Deadwood" από το HBO

H παραγωγή θα αρχίσει την άνοιξη του 2019.

Το HBO έδωσε επιτέλους το πράσινο φως για να πάρουν κι επίσημα μπρος τα γρανάζια παραγωγής της ταινίας "Deadwood".

Ο επικεφαλής προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, ανακοίνωσε τα νέα κατά την περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, επιβεβαιώνοντας πως ο Daniel Minahan, που είχε αναλάβει πολλά επεισόδια από

την πρωτότυπη σειρά, θα σκηνοθετήσει και την τηλεταινία της.

"Δίνουμε το πράσινο φως στην ταινία Deadwood", είπε ο Bloys. "Ήταν εφιάλτης για την παραγωγή να βάλει σε μια σειρά τα προγράμματα όλων των μελών του cast, αλλά πήρε τελικά το πράσινο φως."

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή το 2019. Για την ώρα όμως, το κανάλι δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της επερχόμενης τηλεταινίας.

"Τα μόνα νέα που έχω για σήμερα είναι για την επιβεβαίωση της έναρξης. Θα προτιμούσα να είχα τον David [Milch - δημιουργός της σειράς] να μιλήσει για το τι θέλει στην πλοκή", εξήγησε ο επικεφαλής, χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Η ταινία του "Deadwood" βρίσκεται στα σκαριά εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ πέρυσι πάλι ο Bloys δόξαζε το σενάριο του δημιουργού της σειράς, David Milch, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι "ένα καταπληκτικό σενάριο".

Το ιστορικό crime δράμα "Deadwood" έτρεξε στο HBO από το 2004 μέχρι και το 2006. Το εν λόγω γουέστερν ακολουθεί τη ζωή του Σερίφη Seth Bullock (Timothy Olyphant), του ιδιοκτήτη σαλούν Al Swearengen (Ian McShane) και των λοιπών κατοίκων της διεφθαρμένης πόλης του Deadwood, στην Νότια Ντακότα.

IGN GreeceΤο αφεντικό του HBO λέει ότι το Δίκτυο δεν θα αλλάξει λόγω συγχώνευσηςO David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"Modern Persuasion: Βασισμένη σε έργο της Jane Austen η νέα ταινία της Alicia Witt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα