Πρώτη γεύση από Άρη σήμερα

Το πρώτο δείγμα γραφής από την εως τώρα δουλειά τους θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν επί του πρακτέου τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και φυσικά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Παίζοντας κόντρα σε μια αδύναμη (τουλάχιστον στα χαρτιά) ομάδα β΄ εθνικής του Βελγίου την KFCO Beerschot Wilrijk, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποια από τα συστήματα που δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα με τον Πάκο Ερέρα.

Αυτή είναι η πρώτη δοκιμασία από τις τέσσερεις συνολικά που θα δώσει η ελληνική ομάδα στο εξωτερικό.

Οι
υπόλοιπες τρεις είναι με συλλόγους από την Ολλανδία και μάλιστα με ομάδες που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος και σαφώς πιο ασφαλή τα συμπεράσματα που θα βγουν.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη θα δοκιμάσει σε μεγάλο ποσοστό την ομάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ό,τι δεν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στους Μπάσα και Βέλεζ που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην αποστολή και έχουν μία μόλις προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες.

Επίσης δεν υπολογίζεται προς το παρόν ο Γιουνές που προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα με την βίζα του προκειμένου να μεταβεί και αυτός στην Ολλανδία και να προλάβει μέρος της προετοιμασίας, ενώ είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί και ο Κωνσταντινίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στην προπόνηση της Πέμπτης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 και θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο της Αμβέρσας.
Keywords
Τυχαία Θέματα