Η πολυπλοκότητα του "Westworld" δεν είναι για όλους

Ή μήπως είναι;

O πρόεδρος προγράμματος του HBO, Casey Bloys μίλησε για την αντίδραση των fans για τη 2η σεζόν του "Westworld", και είπε ότι η σειρά "δεν είναι για απλούς θεατές".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Television Critics Association, ο Bloys ρωτήθηκε να σχολιάσει τη "μεγάλη αντίδραση" που δέχτηκε η σειρά για το γεγονός ότι είναι πολύ περίπλοκη. Με τις πολλές υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy, μεταξύ άλλων Καλύτερης Δραματικής Σειράς, ο Bloys δεν ανησυχεί για την όποια αρνητική αντίδραση των fans.

"Δεν είμαι σίγουρος

ότι συμφωνώ με το γεγονός ότι η αντίδραση ήταν 'μεγάλη'", είπε ο Bloys. "Χαιρόμαστε για τις υποψηφιότητες για Emmy. Αυτό που μ'αρέσει στο 'Westworld' είναι ότι οι άνθρωποι που το αγαπάνε, πραγματικά το αγαπάνε".

"Ακόμα και αυτοί που δεν τους αρέσει έχουν την ανάγκη να το συζητήσουν και να μιλήσουν γι'αυτό και να σου πούνε γιατί δεν τους αρέσει και να διαφωνήσουν. Μια σειρά να ξεσηκώσει τέτοιο συναίσθημα, αυτό θέλαμε."

Ο Bloys μίλησε για το γεγονός ότι το "Westworld" έχει γίνει πολύ περίπλοκο, λέγοντας ότι απλά απαιτεί την αμέριστη προσοχή του κοινού.

"Δεν είναι για απλούς θεατές", είπε ο Bloys. "Απαιτεί την προσοχή. [Οι showrunners Jonathan Nolan και Lisa Joy] τους αρέσει να προκαλούν τους θεατές και πολλοί αισθάνονται ότι επιβραβεύονται γι'αυτό. Είναι μια μοναδική σειρά και αυτό θέλαμε".

Παρά τη μεγάλη του επιτυχία, τα νούμερα τηλεθέασης της 2ης σεζόν του "Westworld" Season 2 έπεσαν κατά 14% σε σχέση με την 1η.

Για περισσότερα σχετικά νέα, διαβάστε για το τι ενδέχεται να δούμε στην 3η σεζόν της σειράς. Αλλά και για τα σχέδια του HBO και την πιθανή αλλαγή που θα δεχτεί το κανάλι μετά την συγχώνευση των εταιρειών Time Warner και AT&Τ.

IGN GreeceΦως στο παρόν, παρελθόν και μέλλον του Westworld ρίχνει ο συν-δημιουργός τουH Sela Ward μπαίνει δυναμικά στον δεύτερο κύκλο του "Westworld"Westworld: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Phase Space"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα