Πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει να γράφει ιστορία μαζί της και τα επόμενα χρόνια. Ο Γάλλος επιθετικός έδειξε τάσεις παραμονής στο ρόστερ της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το εφετινό καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά, ο Μπενζεμά δήλωσε: «Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους, γιατί εδώ ο στόχος πάντα είναι να κερδίζουμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο
θέλω να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γράψω περισσότερη ιστορία με τον σύλλογο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κέρδιζα όλα όσα έχω κερδίσει, αλλά υπέγραψα στη Ρεάλ για να κατακτήσω τρόπαια και να είμαι επιτυχημένος. Ήξερα ότι θα υπήρχαν κακές στιγμές, αλλά δεν με απασχολεί γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός υπογράμμισε για τον Χουλιέν Λοπετέγκι: «Κάνουμε αρκετή δουλειά και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στην προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι απαιτητικός, αλλά αυτό θα είναι καλό για την υπόλοιπη χρονιά. Ξέρουμε ότι ο Χουλιέν είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Εκτός από αυτό, μας εξασκεί να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν χάνουμε την μπάλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα