Αφαιρούνται σύντομα τα loot boxes στο Forza Motorsport 7

Και έρχονται περαιτέρω αλλαγές.

Έχουμε νέες εξελίξεις στη διαμάχη των loot boxes.

Η Turn 10 Studios ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αφαιρέσει τα loot boxes από το Forza Motorsport 7, πιθανότατα τον επόμενο χειμώνα. Επιπλέον, η εταιρεία δεν θα φέρει paid tokens, τα οποία συμπεριλήφθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια Forza, είτε στο Forza Motorsport 7 είτε στο Forza Horizon του Οκτωβρίου.

"Ενώ δεν έχουμε

χρεώσει χρήματα για τα loot boxes στο Forza Motorsport 7, η παρουσία τους στο παιχνίδι εξακολουθεί να αποτελεί πηγή διαμάχης", εξηγεί ο επικεφαλής του Studio, Alan Hartman. "Το συντριπτικό feedback είναι ότι αυτό το σύστημα μοιάζει εκτός τόπου στο παιχνίδι. Μετά από προσεκτική εξέταση, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε εντελώς τα loot boxes από το Forza Motorsport 7".

Ποια άλλα παιχνίδια θα ακολουθήσουν αυτή την τακτική; Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε η ημερομηνία της Beta για το Fallout 76Το Rainbow Six Siege ρίχνει άμεσο τσεκούρι στο "hate"Φήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα