To Pokemon Go ίσως μας αποκάλυψε ένα νέο Pokemon

Καλησπέρα Pokemon νούμερο 891!

Οι Pokemon fans πιστεύουν ότι ανακάλυψαν μέσω του Pokemon Go ένα καινούργιο Pokemon. H ιστοσελίδα Serebii που λειτουργεί σαν βάση δεδομένων δημοσίευσε την εικόνα με την ένδειξη ότι είναι το Kecleon, ένα δηλαδή ήδη υπαρκτό Pokemon.

Ο Chrales φαίνεται να είναι ο πρώτος χρήστης που παρατήρησε

το άγνωστο τέρας και μέσω του Τwitter ανέφερε πως η ένδειξη αναγράφει το όνομα Kecleon αλλά με νούμερο 891 (όταν ο συνολικός αριθμός των Pokemon είναι 807). Η εικόνα που δημοσίευσε απεικονίζει μία αιωρούμενη σφαίρα, μέσα σε ένα παξιμάδι βίδας για κεφάλι και το σώμα ενός Ditto από κάτω. Στα δεξιά βλέπουμε και την shiny εκδοχή του.

Πίσω στο Μάιο, ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό Pokemon επιβεβαίωσε πως στο Pokemon Let's Go trailer εμφανίζεται ένα εντελώς καινούργιο Pokemon.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το εν λόγο trailer:

Δεδομένου ότι της γενιάς 7 το τελευταίο Pokemon, που λέγεται Zeraora, είναι το νούμερο 807, κάποιοι θεωρούν ότι το νούμερο 891 υποδηλώνει μια κρυφή 8η γενιά, που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 84 νέα Pokemon.

Για περισσότερα Pokemon news μπορείτε να δείτε την νέα έκδοση του Pokemon: Let's Go για Nintendo switch, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις για τα Pokestops στον κόσμο του Pokemon Go.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreecePokemon GO: To Pokemon Deoxys θα είναι διαθέσιμο στα EX Raid BattlesTo Celebi κάνει την εμφάνισή του στο Pokemon GoΤο Pokemon Go μας προετοιμάζει για την 4η Γενιά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα