Κλοπ: «Θα έρθει η ώρα να παίξει βασικός»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως σύντομα θα δώσει θέση βασικού στον Σερντάν Σακίρι, καθώς είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια που καταβάλει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή Ελβετό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 32 λεπτά, στα εφετινά ματς της αγγλικής ομάδας.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής κάνει τα πάντα για να παίξει στο βασικό σχήμα. Παίρνω διάφορες αποφάσεις αλλά η ώρα του θα έρθει, είμαι σίγουρος Είναι ένας πολύ ζωντανός, πολύ θετικός
χαρακτήρας. Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρεται στα αποδυτήρια. Όλοι αγαπάμε τον "Σακ" και το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται είναι δικό μου λάθος, όχι δικό του».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε γιατί επέλεξε τον Ντάνιελ Στάριτζ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αντί του Σακίρι: «Παίρνω διάφορες αποφάσεις αλλά θα έρθει η ώρα του σίγουρα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τα παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το είδατε και με τον Ντάνιελ, υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχει έρθει η στιγμή να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
Keywords
Τυχαία Θέματα