Gamescom 2018: RICO Preview

Ειδική ομάδα καταιγισμού σφαιρών και εντυπωσιακής εισόδου!

Δύο αστυνομικοί, μία υπόθεση και 24 ώρες για να εξαφανίσουμε τους κακούς! Μια δήλωση που στέκει απόλυτα όταν έρθει κάποιος σε επαφή με το RICO. Η εταιρία ανάπτυξης, Ground Shatter σε συνεργασία με την εκδότρια Rising Star Games, φέρνουν στο ψηφιακό πιάτο ένα αρκετά διασκεδαστικό First-person shooter με βασική οπτική την συνεργασία.

Με λίγα λόγια η ειδική μονάδα RICO καλείται να φέρει εις πέρας μια σειρά από δύσκολες

αποστολές που μόνο αυτοί μπορούν να ολοκληρώσουν. Τα πράγματα δεν φαίνεται να τείνουν υπέρ της ομάδας κρούσης μιας και δεδάκες εχθροί σας περιμένουν σε κάθε βήμα, αλλά αν είσαι RICO δε φοβάσαι! Αμέτρητες σφαίρες αναμένεται να εξαπολυθούν και αρκετοί εντυπωσιακοί τρόποι για να στείλετε πολύ κόσμο στον άλλο κόσμο σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από το Borderlands!

Για εκείνους που θέλουν να διαλύουν αμέτρητα bots περνώντας καλά με τον κολλητό ή εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν μόνοι γεμίζοντας τρύπες εγκληματίες, το RICO υπόσχεται ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Ενδιαφέρον στοιχείο στο παιχνίδι είναι η εντυπωσιακή είσοδος της ομάδας μιας και απ'ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί τίποτα παραπάνω από ένα countdown μέχρι το τρία! Με το σήμα του αρχηγού οι πόρτες σπάνε με επαγγελματικά κλοτσίδια, οι κακοί αιφνιδιάζονται και η αδρεναλίνη ανεβαίνει έχοντας ως αποτέλεσμα μερικά δευτερόλεπτα slowmotion! Μετά από αυτό οι σφαίρες πετούν γύρω γύρω στο δωμάτιο και αναλόγως της δυσκολία που επιλέγουμε έρχεται και η αντίσταση που θα φέρουν οι αντίπαλοι μας. Βέβαια το πραγματικά δύσκολο εδώ είναι ο αιρθμός κυρίως που έχουμε απέναντι μας οπότε μόνο αν είμαστε γρήγοροι και αποτελεματικοί θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Στο παιχνίδι υπάρχουν διάφορα modes με την εξουδετέρωση βομβών να έχει σίγουρα ιδιαίτερη πλάκα. Εκτός από το απλά να σκοτώνουμε κόσμο ακόμα και ο χρόνος κυλάει εναντίων μας καθώς μέσα σε λίγη ώρα πρέπει να βρούμε και να εξουδετερώσουμε θανάσιμες βόμβες. Οι πίστες είναι τυχαίας κατασκευής ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο πικάντικο και συνολικά αρκετά κοντά στις ταινίες δράσης.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες, με εκείνη του switch να δουλεύεται έως και αυτή τη στιγμή μιας και το split screen co-op (συνεργατικό παιχνίδι σε μια οθόνη) είναι από τις βασικές ατραξιόν και κάπως ζόρικο να μεταφερθεί παντού όμοια σαν εμπειρία.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceGamescom 2018: The Inner Friend PreviewGamescom 2018 HighlightsGamescom 2018: Οι νικητές των Gamescom Awards 2018... part 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα