Tεσσάρα η Τορίνο, που δε χάνει εκτός (video)

Με εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο η Τορίνο διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο κι έσπασε την παράδοση, νικώντας 4-1 την Σαμπντόρια στο Λουίτζι Φεράρις.

Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και στο 12 ο Ντε Σιλβέστρι βρήκε τον Μπελότι κι αυτός κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Αουντέρο για το 0-1. Ίδιοι πρωταγωνιστές και στο 43 όταν ο γκολκίπερ της Σαμπ ανέτρεψε τον αρχηγό της Τορίνο, το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο
ρυθμό με την Σαμπντόρια να μην καταφέρνει να απειλήσει την ομάδα του Ματσάρι. Ίσα ίσα οι «ταύροι» έκαναν το 0-3 με δυνατό σουτ του Φαλκέ μετά το γύρισμα του Άινα στο 56. Ο Κουαλιαρέλα εκμεταλλεύτηκε το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Ρόκι, μείωσε με διπλή προσπάθεια στο 65, αλλά ούτε αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους. Το τελικό 1-4 έγραψε ο Ίτσο στο 78 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά φέτος σκόραραν 4 φορές στο πρωτάθλημα, ενώ οι Γενοβέζοι υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους εντός έδρας.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μούρου, Άντερσεν, Τονέλι, Μπερεζίνσκι, Έκνταλ, Πρατ, Μπαρέτο(14’ Λινέτι), Σαπονάρα(53’ Ντεφρέλ), Καπράρι(79’ Κοβνάκι), Κουαλιαρέλα
ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Άινα, Τζιτζί, Νκουλού, ‘Ιτσο, Ντε Σιλβέστρι, Ρινκόν(84’ Σοριάνο), Μεϊτέ, Μπαζέλι, Μπελότι(83’ Μπελότι), Φαλκέ(69’ Μπερενγκέρ)
Keywords
Τυχαία Θέματα