Έφτασε Μιλάνο και είναι έτοιμος για τον τίτλο! – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο Μιλάνο ενόψει των NextGen ATP Finals και δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς…

Μια μέρα πριν την έναρξη του τελευταίου τουρνουά της σεζόν για τους οκτώ κορυφαίους νεαρούς (κάτω των 21 ετών) του 2018 στο ανδρικό Tour και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται από το Σάββατο στο Μιλάνο ενόψει των NextGen ATP Finals.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι το Νο1 του ταμπλό στον θεσμό ενώ πέρσι πήγε στο Μιλάνο ως πρώτος αναπληρωματικός,

χωρίς εν τέλει να αγωνιστεί. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΑΤΡ κοινοποίησε ένα βίντεο με τον Στέφανο να μιλάει για την διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Γεια σας παιδιά, μόλις έφτασα στο Μιλάνο, αισθάνομαι υπέροχα που είμαι πίσω στην πόλη. Πέρσι ήμουν εδώ ως πρώτος αναπληρωματικός, φέτος είμαι το Νο1 του ταμπλό. Έχω κάνει εξαιρετική πρόοδο σε σχέση με το 2017.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει η διοργάνωση. Διανύω μια απίστευτη χρονιά και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε εσάς και να τα δώσω όλα”.

Η ανάρτηση της ΑΤΡ στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A message from @stefanostsitsipas98 . . 2 days to go until the @nextgenfinals and we can’t wait . . #Tsitsipas #NextGenATP #ATPWorldTour #Milan #Tennis #Instasport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP World Tour (@atpworldtour) στις 3 Νοέ, 2018 στις 2:40 μμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έφτασε Μιλάνο και είναι έτοιμος για τον τίτλο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα