Η επιστροφή του Ρούνεϊ στην εθνική!

Ο 33χρονος Γουέιν Ρούνεϊ έβαλε τέλος στη σταδιοδρομία του με το εθνόσημο τον Αύγουστο του 2017, ωστόσο η Αγγλική Ομοσπονδία δεν είχε την ευκαιρία να τον τιμήσει με τον προσήκοντα τρόπο για την προσφορά του στην εθνική Αγγλίας. Ο άσος της DC Γιουνάιτεντ έχει 53 γκολ σε 119 συμμετοχές, όντας πρώτος σκόρερ και δεύτερος σε συμμετοχές -πίσω από τον Πίτερ Σίλτον- για τα «Τρία Λιοντάρια».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν αναμένεται να τον έχει
στις βασικές επιλογές του για το φιλικό με τους Αμερικανούς στις 15 Νοεμβρίου, ωστόσο πρόθεσή του είναι να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Πέραν της τιμής που θα λάβει από την Αγγλική Ομοσπονδία –όπως έκαναν οι Γερμανοί με τον Ποντόλσκι κι οι Ολλανδοί με τον Σνάιντερ- θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί κι ένα σημαντικό ποσό για το ίδρυμα του Ρούνεϊ.

Υπενθυμίζεται πως τρεις ημέρες μετά το φιλικό με τις Η.Π.Α., οι Άγγλοι υποδέχονται την Κροατία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, διατηρώντας ελπίδες για την πρωτιά του 4ου ομίλου, εφόσον οι Ισπανοί δεν νικήσουν τους φιναλίστ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ζάγκρεμπ στις 15 Νοεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα