Επέστρεψε στις νίκες η Ζάλτσμπουργκ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ, η οποία νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις την Μάτερσμπουργκ για την 13η αγωνιστική του Αυστριακού πρωταθλήματος.

To πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε “άκαρπο”, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η Ρεντ Μπουλ είχε τον έλεγχο, αλλά απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ. Στο 8' ο Βολφ είχε την σημαντικότερη ευκαιρία, όταν από το ύχους του πέναλτι σούταρε άουτ, ενώ στο 24' ο Ραμάλιο Σίλβα με σουτ από 40 μέτρα είδε τον Κουστέρ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 31' ο Σλάγκερ δεν μπόρεσε να αλλάξει πορεία στην μπάλα για να μπλοκάρει
ο γκολκίπερ της Μάτερσμπουργκ, ενώ στο 43' το φάουλ του Βόλφ πέρασε πάνω από την εστία.

Στο Β' μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ σε κόρνερ του Χαϊντάρα και φανταστικό ψαλιδάκι του κεντρικού αμυντικού, Ονγκουενέ, ενώ στο 68' ο Λάινερ είδε τον Κουστέρ να διώχνει το σουτ που επιχείρησε.

Τρία λεπτά πριν τα 90', οι “πράσινοι” ισοφάρισαν σε 1-1 με την κεφαλιά του Κβάσινα έπειτα από σέντρα του Χέλερ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βολφ μετά από λάθος διώξιμο του Κουστέρ σε σχεδόν κενή εστία έκανε το 2-1.

Με τη νίκη αυτή η Ρεντ Μπουλ συμπλήρωσε 35 αήττητα εντός έδρας παιχνίδια στο Αυστριακό πρωτάθλημα και πλέον απέχει τέσσερα ματς από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Βάκερ Ίνσμπρουκ με 39 αήττητα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα τη διετία 1982-84.
Keywords
Τυχαία Θέματα