SDCC 2018: Το "Good Omens" του Amazon αποκτά τη φωνή του Θεού

Το τέλος του κόσμου έρχεται.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Emmy ηθοποιός, Frances McDormand, θα παίξει στη σειρά του Amazon, "Good Omens" ως “η φωνή του Θεού".

Τα νέα

ανακοινώθηκαν στο πάνελ του Amazon στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο. Το αποκαλυπτικό δράμα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Neil Gaiman και Terry Pratchett (1990). Ο Douglas Mackinnon, γνωστός από τα "Sherlock" και "Doctor Who" θα σκηνοθετήσει τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων.

H περιγραφή της σειράς σύμφωνα με το Amazon έχει ως εξής: "Οι στρατιές του Κακού και του Καλού συγκεντρώνονται, η Ατλαντίδα αναδύεται και τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα. Όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Εκτός από τον Aziraphale, έναν ιδιότροπο άγγελο, και τον Crowley, έναν καλοπερασάκια δαίμονα - και οι δύο ζούσαν με τους θνητούς της Γης από την Αρχή και έχουν συνηθίσει κι αγαπάνε τον τρόπο ζωής τους - που δεν χαίρονται ιδιαίτερα για τον πόλεμο που έρχεται. Και... κάποιος έχασε τον Αντίχριστο".

Το 2017 ανακοινώθηκε ότι ο David Tennant θα είναι ο δαίμονας Crowley και ο Michael Sheen, ο άγγελος Aziraphale. Ο Jon Hamm θα παίξει τον αγγελιαφόρο του Θεού, Archangel Gabriel, και η Anna Maxwell ως Beelzebub, η αρχηγός των δυνάμεων της Κόλασης.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στο Amazon Prime Video το 2019. Για περισσότερα νέα, ρίξτε μια ματιά στους πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και στις νέες σειρές του Amazon, όπως ανακοινώθηκαν στο Comic Con.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceΜε νέες προσθήκες διανθίζεται το cast του "Good Omens"O Jon Hamm προστίθεται στο cast του "Good Omens"Πρώτη ματιά στους David Tennant και Michael Sheen στο "Good Omens"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα