Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της Beta για το Fallout 76

Εσείς κάνατε preorder;

H B.E.T.A του Fallout 76 (Break-it Early Test Application) θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη και αυτοί που θα το δοκιμάσουν θα είναι από εκείνους που έκαναν preorder το παιχνίδι από συγκεκριμένο retailer.

Έχοντας ανακοινωθεί από την Jurassica στο forum της Bethesda, η εταιρεία

θα ξεκινήσει σιγά σιγά και θα μεγαλώνει με την ώρα, καθώς θα ετοιμάζεται για κυκλοφορία.

Η Jurassica επιβεβαίωσε επίσης ότι, "Κατά τη διάρκεια του πάνελ του Fallout 76 στο QuakeCon, θα απαντηθούν και ορισμένα ερωτήματά μας".

Το πάνελ θα λάβει χώρα στις 10 Αυγούστου και ώρα 19:00, όπου και θα δούμε τον Todd Howard και άλλους developers της Bethesda να εμβαθύνουν περισσότερο στη νεώτερη προσθήκη της σειράς.

Το Fallout 76 είναι prequel σε όλα τα Fallout παιχνίδια, το πρώτο ολοκληρωτικά online και θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το Fallout 4. Εσείς, ως παίκτες, θα εξερευνήσετε την West Virginia και θα είστε οι πρώτοι "που θα ανακαλύψετε μια διαφορετική και περίεργη τοποθεσία".

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2018 σε PlayStation 4, Xbox One, και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο Rainbow Six Siege ρίχνει άμεσο τσεκούρι στο "hate"Τι νέο μας φέρνει το τελευταίο update του Call of Duty: WW2O Joel Embiid των Philadelphia 76ers στο εξώφυλλο του NBA Live 19

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα