Fans και πρωταγωνιστές του "Guardians of the Galaxy" αντιδρούν στην απόλυση του James Gunn

Αίτηση έχει δημιουργηθεί για την πρόσληψη του σκηνοθέτη.

Μέρες μετά την εμφάνιση των αμφιλεγόμενων δημοσιευμάτων του James Gunn, σκηνοθέτη του "Guardians of the Galaxy Vol. 3", που είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση απόλυσή του – οι fans και οι ηθοποιοί της ταινίας βγήκαν για να τον υπερασπιστούν.

Μια αίτηση στο change.org έχει μαζέψει

πάνω από 185.000 υπογραφές, αριθμός που συνεχίζει να σκαρφαλώνει προς αυτόν των 200.000 υπογραφών. Η αίτηση απαιτεί από την Disney να επαναπροσλάβει τον Gunn και "να καταλάβει το λάθος που έκανε [η Disney] και να μην το ξανακάνει στο μέλλον".

Oι πρωταγωνιστές των ταινιών "Guardians of the Galaxy" έχουν δημοσιεύσει στο Twitter τις αντιδράσεις τους προς την απόφαση της Disney, με ποιο πρόσφατους τους Zoe Saldana, Chris Pratt, Karen Gillan και Michael Rooker.

Η Saldana και ο Pratt ήταν πιο διακριτικοί με τα σχόλιά τους σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή τους, Dave Bautista, ο οποίος δημοσίευσε, "Έκανε ένα λάθος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Δεν είμαι εντάξει με ό,τι έγινε".

Το δημοσίευμα της Saldana λέει: "Ήταν ένα δύσκολο διήμερο, δεν θα πω ψέματα. Ήθελα πρώτα να καταλάβω ό,τι έγινε πριν μιλήσω πέρα από τα όρια. Θέλω όλοι να ξέρουν ότι αγαπώ ΌΛΑ τα μέλη της οικογένειας GOTG. Και πάντα θα τους αγαπώ".

Ο Pratt δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την Βίβλο για να εξηγήσει πως νιώθει. "Να καταλάβετε αυτό, αγαπημένα μου αδέρφια. Ας ακούσουμε γρήγορα, ας μιλήσουμε αργά, ας θυμώσουμε αργά. JAMES 1:19" (ελεύθερη μετάφραση).

Η Karen Gillan έστειλε την αγάπη της "σε κάθε μέλος της GOTG οικογένειας", ενώ ο Rooker είπε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης λόγω τέτοιων θεμάτων. Είπε στους fans να τον ψάξουν στο Instagram.

Ο αδερφός του Gunn και ηθοποιός των ταινιών "Guardians", Sean Gunn δημοσίευσε μια σειρά από 10 tweets όπου μοιράζετε την αγάπη του και τη γνώμη του για τον σκηνοθέτη/σεναριογράφο και γιατί η συμπεριφορά του τον έκανε τον καλλιτέχνη που είναι σήμερα.

Τα δημοσιεύματα αναδύθηκαν στην επιφάνεια από την "The Daily Caller", μετά την αποκάλυψη ότι ο Gunn είναι κατά του Προέδρου Donald Trump. Οι συντηρητικοί τα ξαναδημοσίευσαν στην Disney και την Marvel, και απαίτησαν την απόλυσή του.

Ο Gunn έστειλε αμέσως μια συγγνώμη, η οποία έλεγε μεταξύ άλλων, "Σε όλους στη βιομηχανία και όχι μόνο, λυπάμαι πάρα πολύ. Σας αγαπώ όλους".

Το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Atlanta το φθινόπωρο, και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020. Ο Gunn ήταν αυτός που έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετούσε και την τρίτη ταινία μετά την επιτυχία που πρόσφερε στη δεύτερη. Άγνωστο παραμένει ποιος θα αναλάβει την ταινία τώρα.

IGN GreeceO James Gunn απολύεται από το "Guardians of the Galaxy Vol. 3"Ανεπηρέαστο το "Guardians of the Galaxy Vol.3" από την συγχώνευση των Disney/FoxΑποκαλύφθηκε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του "Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα