SDCC 2018: Πρώτο trailer για το "Mayans MC", το spin-off του "Sons Of Anarchy"

Οι μοτοσυκλετιστές και οι περιπέτειες στα σύνορα Καλιφόρνιας/ Μεξικού...

Μπορεί το πάνελ για το "Mayans MC", την επερχόμενη spin-off σειρά του "Sons Of Anarchy" να είναι προγραμματισμένο στο San Diego Comic-Con για το Σαββατοκύριακο, όμως το δίκτυο του FX μας κρατάει ετοιμοπόλεμους καθώς μας χαρίζει ένα νέο trailer για την σειρά.

Στο βίντεο παίρνουμε μια γεύση απ' την ατμόσφαιρα της νέας spin-off σειράς και γνωρίζουμε το νέο cast. Οι Mayans Motorcycle Club είναι αρχικά εχθροί κι κατόπιν φίλοι των Crow,

της βασικής φατρίας στο "Sons Of Anarchy".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Η σειρά τοποθετείται στο τμήμα των συνόρων Καλιφόρνιας και Μεξικού όπου ο EΖ, γιoς μιας περήφανης οικογένειας Λατίνων, προσπαθεί να διαγράψει την δική του πορεία αφότου το αμερικάνικο όνειρο στο οποίο πίστευε καταστράφηκε λόγω της βίας των καρτέλ. Η σειρά διαδραματίζεται 2,5 χρόνια μετά το "Sons of Anarchy".

Το "Mayans MC" είναι δια χειρός του δημιουργού του "Sons of Anarchy", Kurt Sutter, και του παραγωγού, Elgin James και πλάι στον Pardo πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Edward James Olmos (Blade Runner, Battlestar Galactica, Dexter), Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo, και Carla Baratta.

Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο του FX στις 4 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε φυσικά όλες τις νεότερες λεπτομέρειες που θα μας αποκαλύψει το επερχόμενο πάνελ στο San Diego Comic Con.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Τα κοστούμια των "Aquaman" και "Shazam!" βρίσκονται ήδη σε προθήκεςSDCC 2018: Ετοιμαστείτε για X-Men Comics ανακοίνωση από την MarvelSDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα