SDCC 2018: Κύμα νέων πληροφοριών για το "The Predator"

Ο Shane Black μίλησε.

Μιλώντας στη ζωντανή αναμετάδοση του IGN για το Comic- Con, ο σκηνοθέτης του "The Predator" Shane Black δήλωσε πως οι προηγούμενες ταινίες του franchise έχουν μέρος στην ιστορία της καινούριας.

Όταν τον ρώτησαν με ποιον τρόπο το "The Predator" ταιριάζει στο μεγαλύτερο σύμπαν των Predator, ο Black

είπε πως "είναι ένα sequel, όχι ένα reboot". Αυτό σημαίνει πως δεν είναι ακόμα σαφές αν κάποια από τις προηγούμενες ταινίες θα επανεξεταστεί ή θα αγνοηθεί, απ' όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

"Η πρώτη ταινία το 1987 παρουσίασε ανθρώπους που ακόμα τους θυμόμαστε και είναι αξιοσημείωτοι", εξήγησε ο Black. "Η διαφορά με το τώρα είναι πως με αυτά τα επαναλαμβανόμενα ταξίδια στη Γη και αυτές τις διαφορετικές επιδρομές, η ανθρωπότητα το πρόσεξε τώρα".

Από άλλες πληροφορίες, μάθαμε πως τα πλάσματα σε αυτή την ταινία θα είναι διαφορετικά από αυτά της ταινίας του 1987, "Predator", και του sequel του 1990, "Predator 2". Φαίνεται πως στην ιστορία του Black οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να στραφούν ο ένας προς τον άλλον, οδηγημένοι από αισθήματα μίσους και εκδίκησης. Ο χαρακτήρας της Olivia Munn, που θα υποδύεται μία ικανή επιστήμονα, λέει χαρακτηριστικά, "Κυνηγούν ο ένας τον άλλον τώρα;". Ο Black δήλωσε σχετικά ότι η κοινωνία των Predator στέλνει πολεμιστές στη γη, τους αποκαλούμενους "champions", μόνο και μόνο για να τους δει να εξοντώνονται".

Μαζί με την Olivia Munn ("X-Men Apocalypse"), στο cast βρίσκονται οι Boyd Holbrook ("Logan"), Trevante Rhodes ("Moonlight"), Thomas Jane ("The Punisher"), Augusto Aguilera ("The Fifth Man"), Jacob Tremblay ("Room"), Sterling K. Brown ("This is Us""), Keegan-Michael Key ("Key & Peele"), Alfie Allen ("Game of Thrones"), Yvonne Strahovski ("Chuck"), Edward James Olmos ("Battlestar Galactica") και Jake Busey ("From Dusk Till Dawn: The Series"). Ο Jake Busey θα υποδυθεί τον γιο του χαρακτήρα του Garry Busey από το "Predator 2".

Άλλη μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στην υπόθεση από το σύμπαν των Predator έχει να κάνει με το φύλλο των εξωγήινων εισβολέων. Ακολουθώντας και πάλι τα βήματα της Dr. Casey Bracket (Olivia Munn), είδαμε έναν θηλυκό Predator να επιτίθεται στην ηρωίδα ενώ ένας θηριώδης αρσενικός Mega Predator, δηλαδή γενετικά μεταλλαγμένος με γονίδιο Alien, της αποσπούσε την προσοχή. Οι Predator έχουν αναβαθμιστεί και είναι δυνατότεροι, εξυπνότεροι και πιο φονικοί κυνηγοί. Η προσθήκη αυτή έρχεται από το "Alien vs. Predator: Prey" και θα είναι ίσως η μοναδική από το franchise που μοιράζονται Predators και Aliens.

Η δήλωση του Black για τον συσχετισμό με τα Alien στην ταινία του ήταν αρκετά κατατοπιστική. " Τα Xenomorphs ήταν μια διαφορετική ιδέα για εμάς. Η πρώτη ταινία έγινε, η δεύτερη ταινία έγινε και πολλά άλλα έγιναν, αλλά έχουμε ένα sequel όχι ένα reboot. Δεν υπάρχει κάτι που να μας δεσμεύει στις ταινίες 'Alien'. Είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτή όπου ένας θυμωμένος Predator αναδύεται". Αν και, ο Black αρνήθηκε την ύπαρξη Alien σε αυτή την ταινία, έδωσε ελπίδες για την παρουσία τους σε επόμενη. "Δεν πιστεύω πως το AvP ('Alien vs Predator') είναι νεκρό, τι λέτε;", ρώτησε χαρακτηριστικά τους φαν ο σκηνοθέτης.

Μαζί με τις πληροφορίες που προέρχονται από το πάνελ της ταινίας, κυκλοφόρησαν και νέες εικόνες.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 14 του Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, οι πιο φονικοί κυνηγοί του σύμπαντος είναι δυνατότεροι, εξυπνότεροι και πιο φονικοί από ποτέ, αφού τροποποίησαν γενετικά τους εαυτούς τους με το DNA άλλων ειδών. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλεί κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο η ομάδα των πρώην στρατιωτών και μία θυμωμένη καθηγήτρια επιστήμης μπορούν να αποτρέψουν τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους".

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: To Star Wars: The Clone Wars επιστρέφει!SDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"SDCC 2018: Τα κοστούμια των "Aquaman" και "Shazam!" βρίσκονται ήδη σε προθήκες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα