SDCC 2018: Αποχωρεί οριστικά ο Andrew Lincoln απ' το "The Walking Dead"

Ετοιμαστείτε για ένα αποχωρισμό με τον Rick Grimes.

Και καθώς το San Diego Comic-Con έχει επίσημα ξεκινήσει, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που είχε προηγηθεί για το IMDb με τον Kevin Smith, ο δημιουργός του "Walking Dead" Robert Kirkman επιβεβαίωσε τη μεγάλη φήμη που κυκλοφορεί για την πιθανότητα η ένατη σεζόν να είναι η τελευταία για τον πρωταγωνιστή Andrew Lincoln.

"Έτσι φαίνεται", είπε ο Kirkman διστακτικά, όταν τον ρώτησε ο Smith

εάν ο Lincoln τελικά θα αποχωρήσει. Η αποχώρηση φυσικά του χαρακτήρα του Rick Grimes ακόμη ζει. "Στο κάτω κάτω", συνέχισε ο Kirkman, "έχει να κάνει με το τι θέλει ο Andrew Lincoln. Αυτός είναι ένα ανθρώπινο όν. Είναι κάποιος που γνωρίζω σχεδόν μια δεκαετία, κάποιος που αγαπώ. Χύνει ιδρώτα στην Τζόρτζια μακριά απ' την οικογένεια του εδώ και πολύ καιρό".

Οι δηλώσεις του Kirkman, όπως αναφέρει το THR, είναι η πρώτη φορά που κάποιος παραγωγός σχολιάζει απευθείας την αποχώρηση του Lincoln.

Με τον Lincoln να αποχωρεί απ' τη σειρά και την επερχόμενη ένατη σεζόν να ενσωματώνει ένα απροσδιόριστο χρονοάλμα, ακούγεται ότι ο Norman Reedus έχει μια νέα συμφωνία $20 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς.

Το cast και οι δημιουργοί του "The Walking Dead" θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο πάνελ του Comic-Con απόψε, οπότε θα περιμένουμε για τις νέες πληροφορίες που θα αποκαλυφθούν.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Τα κοστούμια των "Aquaman" και "Shazam!" βρίσκονται ήδη σε προθήκεςSDCC 2018: Ετοιμαστείτε για X-Men Comics ανακοίνωση από την MarvelSDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα