SDCC 2018: Το "Annabelle 3" θα είναι η τρομακτική έκδοση του "A Night at the Museum"

Να δούμε τι μας περιμένει πάλι...

Ο Gary Dauberman, ο σεναριογράφος των δύο πρώτων ταινιών "Annabelle" και του "IT", επιβεβαίωσε στο Comic-Con ότι θα γράψει το "Annabelle 3" και ότι με αυτήν την ταινία θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο παραγωγός James Wan επίσης αποκάλυψε ότι η καινούργια ταινία θα λαμβάνει χώρα στο σπίτι των Warren και θα είναι η τρομαχτική εκδοχή της ταινίας "Night at the Museum", όπου πρωταγωνιστούσε ο Ben Stiller.

Το "Annabelle 3" θα λαμβάνει χώρα στο σπίτι των δύο ερευνητών του υπερφυσικού, Lorraine

και Ed Warren και θα δούμε την ομώνυμη ταινία να ελευθερώνεται και να ζωντανεύει και άλλα καταραμένα αντικείμενα που είναι κλειδωμένα στο σπίτι των Warrens. Τα καταραμένα αντικείμενα βάζουν στο μάτι την 10χρονη κόρη των Warrens, την Judy.

Στο "The Conjuring" είδαμε πως οι Warrens κατάφεραν να κλειδώσουν την κούκλα στην θήκη της, ενώ στα "Annabelle" και "Annabelle: Creation" είδαμε την καταγωγή και την ιστορία της κούκλας.

Ο Wan είπε ότι η κούκλα αφήνει και άλλα αντικείμενα στο σπίτι των Warrens ελεύθερα και ότι η ταινία είναι βασικά το "'A Night at the Museum' με την Annabelle", αναφέροντας την οικογενειακή ταινία με τον Ben Stiller όπου άψυχα αντικείμενα ζωντανεύουν όταν κλείνει το μουσείο.

Τα νέα για το "Annabelle 3" είναι μέρος του "ScareDiego" της New Line Cinema, η οποία παρουσιάζει της νέες της ταινίες τρόμου, μεταξύ άλλων τα "It: Chapter Two", "The Nun", και "The Curse of La Llorona".

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, μόνο στο IGN Greece.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceSDCC 2018: Τα κοστούμια των "Aquaman" και "Shazam!" βρίσκονται ήδη σε προθήκεςSDCC 2018: Νέα πρόσωπα, νέα τέρατα, νέους κόσμους υπόσχεται η 11η σεζόν Doctor WhoSDCC 2018: To Star Wars: The Clone Wars επιστρέφει!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα