SDCC 2018: Νέους αντιπάλους, επέτειο και νέες προκλήσεις στην 5η σεζόν του "The Flash"

Ο κόκκινος υπερήρωας έχει πολλά να ασχοληθεί στο σύμπαν του...

Και καθώς το San Diego Comic-Con συνεχίζει αγέρωχο, πλέον διεξήχθησαν τα πάνελ και για τις σειρές του CW. Έτσι πλέον έχουμε όλες τις νέες πληροφορίες για το "The Flash" και την νέα πέμπτη σεζόν του. Ας δούμε τι νέα αποσπάσαμε απ' το φετινό πάνελ του γρήγορου υπερήρωα.

Στο πάνελ της σειράς αρχικά προβλήθηκε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σεζόν, το οποίο μας κάνει νύξεις για νέα

"προβλήματα για την Ομάδα του Flash που δεν έχουν ξανα-αντιμεωπίσει πριν", σύμφωνα με σχόλιο του showrunner Todd Helbing. Απολαύστε το παρακάτω:

Επιπλέον, η πέμπτη σεζόν θα περιλαμβάνει το 100 επεισόδιο της σειράς στο οποίο θα περιλαμβάνει μια ανατροπή στην πλοκή και "θα σκηνοθετηθεί απ' τον Tom Cavanagh". Κανονικά το επεισόδιο αυτό θα αποτελούσε το καθιερωμένο crossover της σεζόν με τις υπόλοιπες σειρές των DC/CW αλλά οι showrunners αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή στο πρόγραμμα και να τοποθετήσουν το επετειακό επεισόδιο ως το mid-season φινάλε.

Στην νέα σεζόν ο Cavanagh θα υποδυθεί μια ακόμη διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα του Harisson Wells, o οποίος σύμφωνα με τον ηθοποιό "θα είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο ανθρώπινο ον αλλά ίσως όχι τόσο έμπιστο". Ο χαρακτήρας θα χρησιμοποιεί το όνομα Sherloque Wells. Εκτός απ' αυτόν όμως, ο Barry Allen θα έχει και ένα νέο αντίπαλο να αντιμετωπίσει, τον Cicada, τον οποίο θα υποδύεται ο Chris Klein ("American Pie"). Στα κόμικς, ο Cicada περιγράφεται ως κάποιος που προσκυνάει τον The Flash και έχει μια ομάδα ακολούθων που έχουν σκοπό να εξοντώσουν όσους έσωσε ο υπερήρωας, χρησιμοποιώντας στιλέτα σε σχήμα κεραυνού.

O Chris Klein.


Θα δούμε όμως και ευχάριστα στοιχεία να έρχονται με την νέα σεζόν καθώς όπως φαίνεται και στο trailer παραπάνω η Nora West-Allen θα επιστρέψει για την νέα σεζόν και μπορεί να έχουμε ήδη μάθει ότι είναι κόρη των Barry και Iris που ήρθε απ' το μέλλον, τώρα μαθαίνουμε ότι το alter ego της ως speedster έχει το κωδικό όνομα XS, το οποίο της έδωσαν οι γονείς της ως παιδί. Στα κόμικς η XS είναι η εγγονή των Barry και Iris, όμως φαίνεται ότι στην σειρά η υπερήρωας θα συνδέεται απευθείας με τον κόκκινο υπερήρωα.

Η Nora θα φέρει επίσης το εμβληματικό δαχτυλίδι του Flash, το οποίο φαίνεται συντόμως στο τέλος του trailer ενώ ο Helbing έκανε επίσης νύξεις για μια πιθανή ένωση των King Shark και Gorilla Grodd κάποια στιγμή στο μέλλον.

Το "The Flash" θα επιστρέψει για μια πέμπτη σεζόν στο CW στις 5 Οκτωβρίου.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Νέο full trailer για το Disenchantment του NetflixSDCC 2018: Νέους μεταλλαγμένους μας φέρνει το trailer της 2ης σεζόν του GiftedSDCC 2018: Νέο trailer για το Deadly Class από τους αδερφούς Russo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα