Η τηλεοπτική σειρά "Colony" ακυρώθηκε

Θα μας λείψει.

Δεν πέρασε ακόμα μια βδομάδα μετά το τέλος της 3ης σεζόν και το USA ακύρωσε την σειρά του "Colony", όπου πρωταγωνιστούν οι Josh Holloway και Sarah Wayne Callies.

Σύμφωνα με την Deadline, η σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία δέχτηκε μεγάλες δημιουργικές αλλαγές γι' αυτήν την σεζόν, τελείωσε. Παρά τα υψηλά νούμερα που συγκέντρωσε στην 1η σεζόν, η σειρά έχασε θεατές μετά τη μετακόμιση της παραγωγής από το Λος Άντζελες στο Βανκούβερ, κάνοντας την ιστορία της σειράς

να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Οι πρωταγωνιστές του "Colony", Sarah Wayne Callies και Josh Holloway.

Μετά την φετινή αλλαγή στην ημέρα προβολής της, τα νούμερα τηλεθέασης του "Colony" έπεσαν ακόμα περισσότερο. Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Carlton Cuse και Ryan Condal. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα κατεστραμμένο, δυστοπικό μέλλον όπου οι κάτοικοι του Λος Άντζελες ζουν υπό το καθεστώς του στρατού, και όλοι εξυπηρετούν ένα εξωγήινο είδος, οι οποίοι είναι γνωστοί ως "Hosts".

Το "Colony" δεν παρευρέθηκε στο φετινό Comic-Con που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο, Αν και το USA , το κανάλι που προβάλλεται η σειρά, μας έφερε το "The Purge".

IGN GreeceΗμερομηνία πρεμιέρας αποκτά η 3η σεζόν των "Colony", "Shooter" και "Queen Of The South"Τα εφέ του "Colony" - Season 2To Colony ανανεώνεται για 2η σεζόν στο USA

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα