SDCC 2018: Ανακοινώθηκε η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων "Wonder Woman: Bloodlines"

Η Warner Bros. σπάει τα δεδομένα.

H Warner Bros. σπάει τα δεδομένα στο φετινό ComicCon που πραγματοποιείται όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο.

Ανακοίνωσε την ταινία κινουμένων σχεδίων "Wonder Woman: Bloodlines", με πρωταγωνίστρια φυσικά την Diana/Wonder Woman.

H ταινία θα βγει κάποια στιγμή το 2019, ωστόσο άγνωστα στοιχεία παραμένουν η πλοκή και οι ηθοποιοί που θα χαρίσουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Η Warner Bros. συχνά κυκλοφορεί μόλις τρεις ταινίες κινουμένων σχεδίων τον χρόνο, αλλά φέτος η DC Universe κάνει την διαφορά, κυκλοφορώντας και 4η ταινία. Άλλες ταινίες που θα βγουν μέσα στο 2019 είναι οι "Reign of the Superman", "Batman: Hush" και "Justice League vs. The Fatal Five".

Για όσους δεν ξέρουν, ακολουθεί το trailer από την τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων "Wonder Woman" που κυκλοφόρησε το 2009:

Φυσικά, μην μπερδευτείτε για κανέναν λόγο με την νέα ταινία "Wonder Woman 1984" της σκηνοθέτη Patty Jenkin, με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot και τον Chris Pine, οι οποίοι παρευρέθηκαν και αυτοί στο Σαν Ντιέγκο και μας αποκάλυψαν μερικές πληροφορίες για τo sequel. Διαβάστε το πλήρες άρθρο για το πάνελ της Warner Bros. εδώ.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceSDCC 2018: Nέα φάση στην DC φέρνουν ο "Batman Who Laughs" και οι νέες Justice League ιστορίεςSDCC 2018: Μάγοι, τέρατα και υπερήρωες κατέκλυσαν το πάνελ της Warner Bros.SDCC 2018: Πανικό θα προκαλέσει ο Lobo στο "Krypton" και δεν θα είναι ο μόνος

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα