SDCC 2018: Marvel Digital Originals βασισμένα στις τηλεοπτικές σειρές της Marvel

Νέες περιπέτειες για νέους fans των κόμικς.

Η Marvel Comics ξεκινά μια νέα σειρά ψηφιακών κόμικς, τα "Marvel Digital Originals", που θα περιλαμβάνουν ήρωές της από την τηλεόραση.

Tα MDO κόμικς θα διαφέρουν από τις κλασικές physical σειρές. Τα εκδιδόμενα σε χαρτί τεύχη είναι συνήθως 20 σελίδες, αλλά τα MDO θα είναι 40 σελίδες σε τρία τεύχη. Οπότε για να αποκτήσετε όλη την ιστορία, αντί να χρειάζεται να περιμένετε έξι μήνες ως συνήθως, θα τελειώνετε σε μόλις

τρεις. Όλα θα λαμβάνουν χώρα στο χρονικό των Marvel Comics και στόχος είναι οι νέοι αναγνώστες. Μόλις τελειώνει κάθε ιστορία, θα εκδίδεται κανονικά και θα πωλείται στα καταστήματα με κόμικ.

Η ψηφιακή σειρά "Cloak & Dagger" που είχε βγει από τους Dennis Hopeless και David Messina τον Ιούνιο, θα ανήκει επίσης στα MDO.

Ο πρώτος από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν αφορά την Jessica Jones, έχει γραφτεί από την Kelly Thompson (Hawkeye) σε σχέδιο Mattia de Lulis (Doctor Who: The Tenth Doctor) και είναι ήδη διαθέσιμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την περίληψη αυτού αλλά και των επόμενων MDO κόμικ που θα ακολουθήσουν.

Επίσημη περίληψη του Jessica Jones #1:

BLIND SPOT Part 1! Η Jessica Jones ήταν κάποτε γνωστή ως η σούπερ ηρωίδα, Jewel. Δεν ήταν καθόλου καλή σ' αυτό. Τώρα έχει το δικό της γραφείο ως ιδιωτική ερευνήτρια, το Alias Investigations. Είναι λίγο καλύτερη σε αυτό. Με τον Purple Man να μην υπάρχει πια, η σχέση της με τον σύζυγο της Luke Cage και την κόρη τους, Danielle, είναι καλύτερη από ποτέ. Αλλά το παρελθόν της ξαναχτυπά, και όταν μια γυναίκα της οποίας είχε αναλάβει την υπόθεση καταλήγει νεκρή στο γραφείο της, η Jessica από ερευνήτρια γίνεται βασική ύποπτος. Μπορεί να βρει τον δολοφόνο και να καθαρίσει το όνομα της;

Επίσημη περίληψη Luke Cage (MDO) #1: Με το Harlem να ψήνετε από την ζέστη, οι κάτοικοι της γειτονιάς γυρνάνε στον ήρωα τους για βοήθεια - τον άθραυστο άνθρωπο, Luke Cage! Αλλά ο καύσωνας είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα έπρεπε να τους ανησυχεί. Κάποιος έχει βάλει στόχο το 1% της πόλης, και οι πλούσιοι και δυνατοί πέφτουν νεκροί από μυστηριώδες αρρώστιες. Τώρα ο Luke Cage πρέπει να σταματήσει τον δολοφόνο - αλλά μόλις έλαβε τη δική του κακή διάγνωση επίσης...

Επίσημη περίληψη Iron Fist: Phantom Limb (MDO) #1: Το σκοτάδι απλώνεται στην Νέα Υόρκη - κάτι κακό κυνηγάει όσους πιστεύουν στο υπερφυσικό. Και όταν μάντισσες και χειρομάντες αρχίζουν να πεθαίνουν, η κατάσταση τραβά το ενδιαφέρον του Danny Rand, AKA THE IRON FIST! Αλλά αυτό ίσως είναι ένα υπερφυσικό πρόβλημα πολύ μεγάλο για τον Danny ώστε να το αντιμετωπίσει μόνος του.

Επίσημη περίληψη Daughters of the Dragon (MDO) #1: Οι Misty Knight και Colleen Wing έκλεψαν την παράσταση στα τηλεοπτικά "Luke Cage," Iron Fist" και "Defenders" του Netflix και τώρα αποκτούν την δική τους MDO σειρά! Το δίδυμο πολεμάει το έγκλημα ως Daughters of the Dragon για χρόνια, αλλά μήπως η νέα δουλειά της Misty με το FBI σημαίνει ότι θα χωρίσουν; Ποτέ! Μια τρελή περιπέτεια που ξεκινά η Colleen φέρνει τις δύο κοπέλες αντιμέτωπες με μια περίεργη και τρομακτική πλευρά του Marvel Universe που θα σας καθηλώσει.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSDCC 2018: Οι "The Nevers" του Joss Whedon προκαλούν με τη μοναδικότητα τουςSDCC 2018: Πρώτο trailer για το νέο Godzilla: King of the MonstersSDCC 2018: Σε νέα ύψη πετά το Supergirl στον τέταρτο κύκλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα