Red Dead Redemption 2: Απόδοση 4Κ και για το PS4 Pro

Το PS4 είχε και αυτό την τιμητική του στο 4K gameplay.

Μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένο, πως το Red Dead Redemption 2 "θα τρέξει" στα 4K στα PlayStation 4 Pro, όμως τώρα αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, έπειτα από την επιβεβαίωση της φήμης από τις Sony και Rockstar.

Όπως έγινε γνωστό στο PlayStation

Blog, η Sony δημοσίευεσε ένα gameplay trailer του Red Dead Redemption 2, όπου διακρίνουμε το "Captured entirely from in-game footage on PlayStation 4 Pro", δηλαδή όλες οι in-game σκηνές που χρησιμοποιήθηκαν, προέρχονται από το παιχνίδι να τρέχει σε PS4 Pro.

Το ίδιο βίντεο δημοσιοποιήθηκε αργότερα και στο Xbox channel στο YouTube, αν και εκεί δεν θα δείτε τη συγκεκριμένη δήλωση γύρω από το PS4 Pro. Η Rockstar έβαλε ένα τέλος σε κάθε αμφιβολία, μιλώντας στο USgamer, όπου επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα έχει 4Κ ανάλυση και στα PS4 Pro.

Τα Xbox One X θα έχουν και αυτά τη δυνατότητα να προβάλουν το παιχνίδι σε 4Κ ανάλυση, αν και η κονσόλα της Microsoft, όπως και της Sony, θα χρειαστούν ένα επιπλέον update, για να την χρήση όλων των επιπλέον τους features.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΑναμένουμε αύριο το πρώτο Gameplay Trailer του Red Dead Redemption 2H Take-Two υποστηρίζει τα Single-Player παιχνίδιαΠεριμένοντας της E3 - Red Dead Redemption 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα