Τέλος στη συνωμοσιολογία γύρω από την κατάσταση του Luigi

O Luigi είναι "Okey dokey!"

Το πρόσφατο Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Direct άφησε τους fans πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, ύστερ από την παρουσίαση ενός βίντεο, όπου ο Luigi φαίνεται να χάνει την ψυχή του έπειτα

από μια αναπάντεχη συνάντηση.

Το Twitter πλημμύρισε από σχόλια και ερωτήσεις των fans, οι οποίοι πίστεψαν πως ο αγαπημένος Luigi δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Ο ντόρος έφτασε στο τέλος του, μετά από ένα tweet του λογαριασμού Nintendo UK VS, όπου διαβάζουμε καθησυχαστικά νέα για τον δεύτερο αγαπημένο μας (μπορεί και πρώτο) υδραυλικό.

Η ανατριχιαστική περιπέτεια του Luigi στον κόσμο του Castlevania ήταν μια προοικονομία της προσθήκης του πρωταγωνιστή της σειράς (Castlevania) Simon Belmont στο ρόστερ toy Smash Bros Ultimate.

Ο director της σειράς παιχνιδιών, Masahiro Sakurai, μίλησε ακόμη και για ένα νέο mode, που θα προστεθεί στο παιχνίδι, αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για το εάν θα είναι single-player mode ή όχι.

Για όλα τα σχετικά νέα γύρω από το Super Smash Bros. Ultimate μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην κυκλοφορία του, την 7η Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceSuper Smash Bros. Ultimate: Ανακοινώθηκαν οι Simon Belmont και King K. RoolΑνακοινώθηκε το Super Smash Bros. Ultimate Limited EditionTo Super Smash Bros. Ultimate θα περιλαμβάνει 103 stages

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα