H Online υπηρεσία του Nintendo Switch έρχεται πολύ σύντομα

Χωρίς όμως ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η online συνδρομητική υπηρεσία θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του επόμενου μήνα.

Γνωρίζουμε ότι η συνδρομητική υπηρεσία για το Switch θα τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα, αλλά η Nintendo έχει περιορίσει το πλαίσιο κυκλοφορίας, λέγοντας στο Twitter

ότι η υπηρεσία "θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου", κάτι που σημαίνει ότι θα είναι live οποτεδήποτε μεταξύ 17 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου.

Η Nintendo ανακοίνωσε αρχικά την υπηρεσία τον περασμένο Ιανουάριο με ημερομηνία κυκλοφορίας για το καλοκαίρι, αλλά από τότε δέχθηκε καθυστέρηση.

Η συνδρομή θα είναι χωρισμένη σε έναν, τρεις και 12 μήνες, σε τιμές $3.99, $7.99 και $19.99 αντίστοιχα.

Στο tweet της σήμερα, η Nintendo επανέλαβε ότι η online συνδρομή θα παρέχει "πρόσβαση στο online play & Save Data Cloud backup σε συμβατά παιχνίδια και μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη τίτλων NES με πρόσθετο online play".

Ο Shinya Takahashi αναφέρει ότι η υπηρεσία είναι μόλις "ένα συστατικό" στο πλάνο της εταιρείας να δώσουν μεγαλύτερη ποικιλία στο πώς παίζονται τα παιχνίδι, προσθέτοντας ότι "θα αξίζει την αναμονή".

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!IGN GreeceΟι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν την ανοδική και σταθερή πορεία τουςΊσως να δούμε περισσότερα Cloud-Based παιχνίδια στο Nintendo SwitchΠαιχνίδια των SEGA Genesis και Master System έρχονται στο Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα