To Monster Hunter: World είναι το καμάρι του Steam για το 2018

Για την ώρα τουλάχιστον.

Το Monster Hunter: World κυκλοφόρησε για PC χθες και έκανε την μεγαλύτερη κυκλοφορία του Steam για το 2018 και είναι μάλιστα το μεγαλύτερο Ιαπωνικό παιχνίδι της πλατφόρμας με βάση τους ταυτόχρονους χρήστες.

Το SteamCharts αναφέρει ότι μόλις σε 24 ώρες, οι ταυτόχρονοι χρήστες κορύφωσαν στον αριθμό 240,901, τον μεγαλύτερο από κάθε άλλο παιχνίδι στο Steam φέτος

και το έβδομο όλων των εποχών.

Ο προηγούμενος Ιαπωνικός τίτλος που κατείχε το ρεκόρ των ταυτόχρονων χρηστών στο Steam ήταν το Dark Souls 3 με 129,831.

Μέλος του ResetEra, ονόματι Cyberpunk, τόνισε ότι την μέρα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC, η μετοχή της Capcom έκανε άνοιγμα στα 3,000, η πρώτη φορά που έφτασε αυτήν την τιμή από τις 27 Μαρτίου 2000.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε κονσόλα είδε τον τίτλο να γίνεται το παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία της Capcom, ενώ στις πρώτες τρεις μέρες έστειλε 5 εκατομμύρια αντίτυπα και στο τέλος του μήνα ανακοίνωσε ότι 8.3 εκατομμύρια κομμάτια αγοράστηκαν, σε physical και digital μορφή.

Η έκδοση PC του παιχνιδιού τρέχει σε 4K στα 60 fps, αλλά δεν υπάρχει όριο στην ανάλυση ή στο framerate.

Πάντως, οι παίκτες του PC, ενώ θα λάβουν το ίδιο περιεχόμενο με αυτούς των κονσολών, δεν θα το έχουν διαθέσιμο άμεσα. Νέα τέρατα όπως τα Deviljho και Lunastra θα εμφανιστούν αργότερα στο παιχνίδι.

Για περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε το review του IGN Greece για το Monter Hunter: World.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΜόνο ένα ολόκληρο παιχνίδι Spyro θα έχει το Spyro Reignited TrilogyΤο Legendary Collection του Destiny 2: Forsaken θα περιέχει όλα τα expansionsTo NBA Live 19 φέρνει τις γυναίκες στα ψηφιακά παρκέ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα