PUBG Mobile: Έρχεται crossover με Walking Dead

Τέτοια θέλουμε να ακούμε.

O Daryl Dixon έκανε την εμφάνιση του στο PUBG Mobile για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να επιβιώσει.

Το παιχνίδι μάλιστα τον χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το pcgamer, ως τον "απόλυτο survivor ο οποίος μπαίνει στον κόσμο του πιο έντονου battle royale". Φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρξει και το αντίστοιχο trailer ώστε να δούμε τον χαρακτήρα στη δράση.

dir="ltr" lang="en">Survival brings us together. Play as Daryl Dixon in PUBG MOBILE! Become the ultimate survivor in the most intense Battle Royale game on mobile. Download now: https://t.co/FhkftuQ78f#TWDpic.twitter.com/4lhkYwRJNJ

PUBG MOBILE (@PUBGMOBILE) 15 Οκτωβρίου 2019

Εντάξει, το trailer δεν αποκαλύπτει και πολλά αλλά ο Daryl εμφανίζεται ακριβώς ίδιος όπως στην ένατη σαιζόν της σειράς.

Το PUBG φρόντισε πάντως, εκτός από το crossover, να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών με ένα skin, το οποίο τελικά αφαιρέθηκε. Πρόκειται για ένα λιοντάρι του οποίου η ουρά όταν έπεφτε προς το νησί μετατρεπόταν σε φαλλό.

Πρόσφατα πάντως, ο youtuber Dr Disrespect φρόντισε να τα χώσει στους δημιουργούς του παιχνιδιού, λέγοντας ότι το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare θα σβήσει το PUBG από τον χάρτη.

Σε ό,τι αφορά το αντίπαλο δέος του PUBG, το Fortnite, άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή του λίγες μέρες μετά τα γεγονότα που έφεραν την καταστροφή ολόκληρου του χάρτη του παιχνιδιού. Νωρίτερα μάλιστα η Lady Gaga ρώτησε μέσω Twitter τι είναι το Fortnight και φυσικά το Twitter τη γλέντησε.

IGN GreeceH PUBG Corp δοκίμασε ένα εβδομαδιαίο σύστημα updates αλλά δεν της βγήκεΜια πιο πατριωτική έκδοση του PUBG θα κυκλοφορήσει στην Κίνα"Δεν θα δημιουργήσω PUBG 2", είπε ο δημιουργός του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
PUBG Mobile, Έρχεται, Walking Dead,PUBG Mobile, erchetai, Walking Dead