Η οικογένεια Addams επιστρέφει σε δύο Χάλοουιν

Η ταινία κινουμένων σχεδίων αποκτά sequel.

Εκ των έσω πληροφορίες αποκάλυψαν ότι το MGM ετοιμάζει sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων "The Addams Family".

Σύμφωνα με το The Wrap, η ταινία που βρέθηκε στη δεύτερη θέση του box office των ΗΠΑ

την εβδομάδα που μας πέρασε, πίσω από το "Joker" και απέσπασε $30,3 εκ., έχει ήδη κλείσει ημερομηνία πρεμιέρας την 22 Οκτωβρίου 2021.

Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των Oscar Isaac (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (Uncle Fester), Bette Midler (Grandmama) και Allison Janney ως η αρχινέμεσις της οικογένειας, Margaux Needler.

Οι Conrad Vernon και Greg Tiernan του "Sausage Party" σκηνοθέτησαν την ταινία που έχει γράψει ο Matt Lieberman και βασίζεται στους χαρακτήρες που εμφανίζονταν επί πολλά χρόνια στην New Yorker από τον Charles Addams. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Vernon, μαζί με την Gail Berman μέσω την εταιρείας της The Jackal Group, και τους Alex Schwartz. Andrew Mittman, Kevin Miserocchi, και Joe Earley που θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

H ταινία ακολουθεί "την οικογένεια Addams, της οποίας η ζωή ξεκινάει να αποκαλύπτεται όταν έρχονται αντιμέτωποι με έναν πανούργο παρουσιαστή μιας εκπομπής reality, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να υποδεχτούν την ευρεία οικογένεια για μια μεγάλη γιορτή, που θα φέρει το μοναδικό στυλ της οικογένειας”.

Το "The Addams Family" θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου 2019.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΦανταστικοί φίλοι θα γίνουν οι John Krasinski και Ryan Reynolds στη νέα τους ταινίαΤο πρώτο virtual reality "Illucity" στην Ελλάδα είναι γεγονόςGuy Ritchie και Jason Statham ξανά μαζί σε remake

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα