Matrix 4: Σε μυστηριώδη ρόλο ο Neil Patrick Harris, σε συζητήσεις η επιστροφή της Jada Pinkett Smith

Suit up σε άλλη διάσταση. Suit up στο Matrix.

Ο Neil Patrick Harris μπαίνει στο cast του επερχόμενου "Matrix 4", ενώ αναφορές θέλουν και την Jada Pinkett Smith να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να επαναλάβει τον ρόλο της Niobe στην επόμενη προσθήκη.

Σύμφωνα με το Variety. ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός

μπαίνει στο cast σε άγνωστο προς το παρόν και μυστηριώδη ρόλο, καθώς δεν μπορούσαν να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες. Ενώ όπως πληροφορηθήκαμε από το Deadline, η Smith που ενσάρκωσε την Niobe στα "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions" κι ήταν η καπετάνιος του Logos, βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για να επαναλάβει τον χαρακτήρα, τον οποίο είδαμε και στα "Enter the Matrix" και "The Matrix Online".

Ο Harris και πιθανών και η Smith, θα βρεθούν πλάι στους ήδη ανακοινωμένους Keanu Reeves και Carrie Anne Moss που θα ενσαρκώσουν ξανά τους Neo και Trinity, πρωταγωνιστές στην αρχική τριλογία Matrix, νέα που μάθαμε επίσημα τον Αύγουστο.

Στο cast επίσης υπάρχει και ο Yahya Abdul-Mateen II, που είδαμε στο "Aquaman" ως Black Manda, για τον ρόλο του οποίου επίσης δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Γνωρίζουμε όμως πως η Lana Wachowski, μία από τα τους δύο βασικούς, αρχικούς σκηνοθέτες και δημιουργούς της πρωτότυπης τριλογίας Matrix, θα επιστρέψει για τα ηνία της σκηνοθεσίας για την επερχόμενη προσθήκη. Θα γράψει το σενάριο μαζί με τους Aleksander Hemon και David Mitchell, συναδέλφους της από τη σειρά του Netflix, "Sense8". Αν και η Lana δούλεψε στις ταινίες Matrix μαζί με την αδερφή της, Lilly, προς το παρόν αυτή φαίνεται να μην επιστρέφει για το sequel.

Όπως θα ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η παραγωγή να ψάχνει ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους Neo και Morpheus σε νεότερη ηλικία, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για την επιστροφή του Laurence Fishburne.

Παρ' όλα αυτά, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα κι ενημερώσεις από τον κόσμο του σινεμά και της τηλεόρασης.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Έτοιμο το σενάριο του "Matrix 4"
Keywords
Τυχαία Θέματα