[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα από το "Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους"

Το sequel της Maleficent από 17 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Η σαγηνευτική Maleficent επιστρέφει δριμύτερη και το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood σας έχουν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα, αλλά και συλλεκτικά δώρα από το νέο sequel της Disney.

Ο Nορβηγός Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men

Tell No Tales, Kon-Tiki) σκηνοθετεί την Angelina Jolie και την Elle Fanning, που ενσαρκώνουν τη διαβόητη μάγισσα και την μεγαλύτερη πια βαφτιστήρα της αντίστοιχα, ενώ το λαμπερό cast συμπληρώνει η θρυλική Michelle Pfeiffer σε ρόλο που την αναδεικνύει σε άξιο αντίπαλο της Maleficent.

H νέα υπερπαραγωγή της Disney θα μας ταξιδέψει σε καινούρια τοπία, όπου ζουν αερικά, ξωτικά και παράξενα πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Στο επίκεντρο της ιστορίας παραμένει η γεμάτη αγάπη, αλλά και παρεξηγήσεις, σχέση ανάμεσα στην Maleficent και την Aurora, μία σχέση που για μια ακόμα φορά θα περάσει μέσα από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες για να μεταφέρει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας του άλλου.

Δώρα

10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους", την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00, στα Village @ The Mall Athens (στάση ηλεκτρικού: Νερατζιώτισσα).

Επίσης, συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους":
5 set τσάντα + σημειωματάριο

H Maleficent (Angelina Jolie) και η βαφτιστήρα της Aurora (Elle Fanning) έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς -που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή της τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις- με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών, πρωτόγνωρων δυνάμεων.

17 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood. Μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρτε μέροςΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣΜΑΚΡΗ ΕΦΗ
ΒΑΜΠΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΜΑΙΡΗ
ΣΑΡΑΒΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΙΑΝΘΗ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΚΗΤΤΑ ΣΟΦΙΑΝΙΚΗΤΕΣ ΔΩΡΑ

ΛΟΥΛΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

IGN GreeceΔιαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικά δώρα από τον νέο Βασιλιά των Λιονταριών[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον αυθεντικό "RoboCop" του Midnight ExpressΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 1 από τα 5 Funko Pop από το Avengers: Endgame

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα