O Ryan Johnson δεν έχει θέμα με όποια αλλαγή γίνει στην Rey

"Θέλω να κάνει πράγματα που δεν περίμενα ότι θα κάνει."

O σκηνοθέτης του "Star Wars: The Last Jedi", Rian Johnson, είπε προσφάτως ότι ανυπομονεί για το "Episode 9" και θα είναι χαρούμενος με ότι αποφασίσει ο J.J.Abrams να κάνει ή να αλλάξει - ειδικότερα για την προέλευση της Rey.

Σε συνέντευξη του στο MTV News, ο Johnson

είπε, "Στην πραγματικότητα έχω απολαύσει που δεν κάνω κάτι, περιμένοντας να πάρω το ποπ κορν μου στην πρεμιέρα και να δω τι θα γίνει. Δεν μπορώ να περιμένω".

Όταν ρωτήθηκε αν θα τον ενοχλούσε αν ο Abrams άλλαζε καταγωγή της Rey, κούνησε το κεφάλι του αρνητικά και είπε, "Όπως είπα, θέλω να αφήσω στην άκρη όλες τις προσδοκίες μου. Θέλω απλά να παρακολουθήσω. Θέλω να διασκεδάσω. Θέλω να μείνω έκπληκτος. Θέλω να ενθουσιαστώ. Θέλω να κάνει πράγματα που δεν περίμενα ότι θα κάνει, κι απλά να ακολουθήσω ότι γίνεται. Εγώ γι' αυτό πάω στις ταινίες".

Ο Johnson εξήγησε προηγουμένως την απόφαση του ότι η Rey "δεν είναι κάποια σημαντική" και δεν έχει καταγωγή Jedi, λέγοντας ότι είδε ότι θεωρία υπήρχε στο Reddit - ασχέτως πόσο υπερβολική - ώστε να επεξεργαστεί την ιδέα, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι θα αναστατώσει τόσους fans με την τελική του απόφαση.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έχουν τελειώσει, όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Και η φωτογραφία, την οποία χρησιμοποίησε για τα νέα, μας αποκάλυψε ένα-δύο πραγματάκια για την υπόθεση της ταινίας.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία.

Ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως για την 'επιστροφή' της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, όπως και του αδερφός της, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber.

O κόσμος του "Star Wars" εξαπλώνεται, με τη live-action σειρά "The Mandalorian" να προχωρά σταθερά στα γυρίσματά της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του "Rogue One" με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, "The Americans". Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην εορταστική αφίσα για το Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο τον Απρίλιο, και να θυμηθείτε τις γνώμες μας για τις πιο πρόσφατες εισαγωγές στον κόσμο του "Star Wars", "The Force Awakens", "Rogue One", "The Last Jedi" και "Solo".

Το "Star Wars: Episode 9" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα