Ετοιμάζεται prequel του γνωστού μιούζικαλ "Grease"

Oh Sandy...

Το γνωστό και πολυαγαπημένο μιούζικαλ της δεκαετίας του '70, "Grease", θα αποκτήσει prequel ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, o σεναριογράφος της επερχόμενης ταινίας της Disney, "Aladdin" (23 Μαΐου), John August, θα αναλάβει να γράψει την ιστορία γνωριμίας των πρωταγωνιστών της ταινίας, Danny Zuko και Sandy Olsson.

Το σενάριο θα αντλεί έμπνευση από το τραγούδι "Summer Nights", το οποίο τραγουδούσαν οι δύο χαρακτήρες, και εξιστορούσε τον τρόπο με τον οποίο

γνωρίστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν ξαναενωθούν με το νέο σχολικό έτος.

Για όσους δεν ξέρουν, το "Grease" κυκλοφόρησε το 1978 και βασιζόταν στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Jim Jacobs και Warren Casey. Σεναριογράφος της ταινίας υπήρξε ο Bronte Woodard και σκηνοθέτης ο Randal Kleiser. Στον ρόλο του Danny Zuko βρέθηκε ο John Travolta, ενώ στον ρόλο της Sandy Olsson, η Olivia Newton-John. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward, Didi Conn, Jamie Donnelly και Dinah Manoff.

Η ταινία θεωρείται μέχρι και σήμερα κινηματογραφική επιτυχία, καθώς κατέχει την 4η θέση στη λίστα των πιο κερδοφόρων μιούζικαλ, με κέρδη ύψους πάνω από $1,5 δισ. (έσοδα μέχρι το 2019). Στην ίδια λίστα βρίσκονται τα "The Sound of Music" (1965), "Les Misérables" (2012), "Mamma Mia!" (2008) και "Beauty and the Beast" (2017). Ήταν υποψήφια για τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, Α' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Μιούζικαλ και Καλύτερου Τραγουδιού για τα "Grease" και "You're the One That I Want".

Το 1982 κυκλοφόρησε το sequel "Grease 2", το οποίο έφερε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Michelle Pfeiffer. Δυστυχώς, η ταινία απέφερε μόλις $15 εκ. σε έσοδα έναντι των $11 εκ. που ήταν ο προϋπολογισμός της παραγωγής του.

Ποια είναι η γνώμη σας για το prequel; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Απρίλιο και να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο.

IGN Greece The Addams Family - Teaser Trailer Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 01/04 - 07/04 Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα